Concentració a l’Institut Olorda per mobilitzar-se als col·legis per l’1-O

Avui durant tot el dia a l’Institut Olorda s’ha fet la “Festa de la Tardor”, una jornada d’activitats que ha inclòs activitats com tallers per als més petits i una xocolatada. Tot i la pluja, un gran nombre de persones ha passat durant el dia d’avui per l’Institut.

Segons explicava un dels participants i soci de l’AMPA de l’Institut, “es va fer una reunió i com que va haver-hi divergències es va decidir que, a nivell individual, qui volgués vingués. Ahir a la nit es va decidir que tothom anés a dormir a casa i avui alguns es quedaran a dormir”.

Recomanacions per l’1-O

A les 19h  al pati de l’institut, ha tingut lloc una assemblea on representants del Comitè de Defensa del Referèndum de Sant Feliu han donat algunes consignes per a la jornada de demà. Entre les consignes, s’inclouen portar “roba neutra” i evitar samarretes del sí o estelades, ja que “això desprestigiaria el que estem fent”, és a dir, la defensa d’unes eleccions, no d’un dels possibles resultats. A més, recomanen “estar preparades per passar tot el dia allà”, i portar menjar i aigua.

Durant la nit d’avui, hi haurà ciutadans a les entrades de tots els col·legis i es fa una crida als que no hi puguin passar la nit per anar-hi a les 5 del matí.

Ignorar rumors

Així mateix, des del CDR han informat que “hi ha una estratègia de rumorologia que ens perjudica”. I és per això que han posat a disposició de la ciutadania el compte de Twitter @defensem1Ostf, on totes les noticies seran contrastades.

Canvis en els col•legis

Durant el dia d’avui, dos dels col·legis que s’havien previst han caigut, l’escola Verge de la Salut i l’Agència Tributària. Els votants previstos per la primera hauran d’anat a l’Ateneu, mentre que els ciutadans i ciutadanes que havien d’anat a l’ATF ho faran a l’Ateneu o a l’Institut Martí Dot.

Fetasantfeliu informarà durant tot el dia a través de l’etiqueta #1octSantFeliu, que es podrà anar seguint a la plataforma Twitter o a la portada de la web.

 

Article publicat al Fet a Sant Feliu el 30 de Setembre de 2017. Article original: https://www.fetasantfeliu.cat/noticia/101539/els-ciutadans-es-mobilitzen-als-collegis-per-l1-o

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s