Concentració a l’Institut Olorda per mobilitzar-se als col·legis per l’1-O

Avui durant tot el dia a l’Institut Olorda s’ha fet la “Festa de la Tardor”, una jornada d’activitats que ha inclòs activitats com tallers per als més petits i una xocolatada. Tot i la pluja, un gran nombre de persones ha passat durant el dia d’avui per l’Institut.

Segons explicava un dels participants i soci de l’AMPA de l’Institut, “es va fer una reunió i com que va haver-hi divergències es va decidir que, a nivell individual, qui volgués vingués. Ahir a la nit es va decidir que tothom anés a dormir a casa i avui alguns es quedaran a dormir”.

Recomanacions per l’1-O

A les 19h  al pati de l’institut, ha tingut lloc una assemblea on representants del Comitè de Defensa del Referèndum de Sant Feliu han donat algunes consignes per a la jornada de demà. Entre les consignes, s’inclouen portar “roba neutra” i evitar samarretes del sí o estelades, ja que “això desprestigiaria el que estem fent”, és a dir, la defensa d’unes eleccions, no d’un dels possibles resultats. A més, recomanen “estar preparades per passar tot el dia allà”, i portar menjar i aigua.

Durant la nit d’avui, hi haurà ciutadans a les entrades de tots els col·legis i es fa una crida als que no hi puguin passar la nit per anar-hi a les 5 del matí.

Ignorar rumors

Així mateix, des del CDR han informat que “hi ha una estratègia de rumorologia que ens perjudica”. I és per això que han posat a disposició de la ciutadania el compte de Twitter @defensem1Ostf, on totes les noticies seran contrastades.

Canvis en els col•legis

Durant el dia d’avui, dos dels col·legis que s’havien previst han caigut, l’escola Verge de la Salut i l’Agència Tributària. Els votants previstos per la primera hauran d’anat a l’Ateneu, mentre que els ciutadans i ciutadanes que havien d’anat a l’ATF ho faran a l’Ateneu o a l’Institut Martí Dot.

Fetasantfeliu informarà durant tot el dia a través de l’etiqueta #1octSantFeliu, que es podrà anar seguint a la plataforma Twitter o a la portada de la web.