“La rebel·lia possible” arriba diumenge al Centre Parroquial

L’obra compta amb l’actor santfeliuenc Joan Sureda

La Companyia Anònima presentarà, el proper diumenge 20 de novembre a les 18:30h, l’obra La rebel·lia possible, que s’estrena al teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu després d’haver rebut bones crítiques en el seu debut al Teatre la Seca el passat mes de setembre.

 


La rebel·lia possible ens presenta un home que, desencisat per la manca d’interès d’una tele operadora en respondre una reclamació, decideix arribar al final posant tantes queixes com pot. Una companya de feina es convertirà en el seu únic consol. Admiradora de la determinació del seu company, ella el presenta com un exemple a seguir, fet que el porta a convertir-se en el líder d’un grup format de forma espontània.

Un dels protagonistes de l’obra és l’actor santfeliuenc Joan Sureda, que diumenge pujarà a l’escenari del Centre Parroquial acompanyat per Júlia Bonjoch, Xavi Casan, Toni González, Blanca Solé i Núria Valls. Tots ells, dirigits per Jose Sánchez Orosa portaran damunt de l’escenari l’obra escrita per Javier García Yagüe i Luis Garcia Araus.

Les entrades anticipades es poden comprar avui divendres de les 19h a les 20:30h i diumenge una hora abans de la funció. L’obra començarà a les 18.30h.

Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/98579/la-rebellia-possible-arriba-diumenge-al-centre-parroquial