“La rebel·lia possible” arriba diumenge al Centre Parroquial

L’obra compta amb l’actor santfeliuenc Joan Sureda

La Companyia Anònima presentarà, el proper diumenge 20 de novembre a les 18:30h, l’obra La rebel·lia possible, que s’estrena al teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu després d’haver rebut bones crítiques en el seu debut al Teatre la Seca el passat mes de setembre.

 


La rebel·lia possible ens presenta un home que, desencisat per la manca d’interès d’una tele operadora en respondre una reclamació, decideix arribar al final posant tantes queixes com pot. Una companya de feina es convertirà en el seu únic consol. Admiradora de la determinació del seu company, ella el presenta com un exemple a seguir, fet que el porta a convertir-se en el líder d’un grup format de forma espontània.

Un dels protagonistes de l’obra és l’actor santfeliuenc Joan Sureda, que diumenge pujarà a l’escenari del Centre Parroquial acompanyat per Júlia Bonjoch, Xavi Casan, Toni González, Blanca Solé i Núria Valls. Tots ells, dirigits per Jose Sánchez Orosa portaran damunt de l’escenari l’obra escrita per Javier García Yagüe i Luis Garcia Araus.

Les entrades anticipades es poden comprar avui divendres de les 19h a les 20:30h i diumenge una hora abans de la funció. L’obra començarà a les 18.30h.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 18 de Novembre de 2017. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/98579/la-rebellia-possible-arriba-diumenge-al-centre-parroquial

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s