Ramon Mirabet publica ‘Home Is Where The Heart Is’

És el segon disc del músic santfeliuenc, que avui el presenta a Terrassa

Aquest divendres 19 de febrer surt a la venda el nou disc del Ramon Mirabet, Home is where the heart is. Fetasantfeliu ha compartit una estona amb el músic santfeliuenc, que ha explicat que aquest segon treball “és gairebé una continuació del primer, van de la mà per tancar un cercle”. Això sí, com a diferencia principal, “en aquest disc hi ha tornades, que en el primer no n’hi havia ni una”.

 


Home is where the heart is és el títol del segon treball de Ramon Mirabet. I on és casa seva? Segons Ramon Mirabet, “quan viatges, deixes un trosset de tu a cada lloc on vas”. Però al final, “aquí a casa és on he pogut fer el que no he pogut fer enlloc més, dos discos”, afirma, tot i que admet que abans de tornar a Catalunya, li feia respecte fer-ho pel que pogués pensar la gent.

La primera guitarra passats els vint

I és que el Ramon no es va comprar la primera guitarra fins als 23 anys, “i als 26 encara tenia amics que no sabien que la tocava”. Li feia vergonya fer música davant la gent, i reconeix que avui en dia “m’hauria agradat tenir 20 anys a Sant Feliu”. El panorama musical santfeliuenc ha anat prenent importància i diversos grups nascuts a la ciutat estan triomfant: “entre nosaltres comentem que és molt maco. Hi ha un gran interès per la música. I això fa que la gent no es quedi a cantar a casa per vergonya”, explica el Ramon.

Ell va passar sis anys viatjant per Europa, tocant als carrers. Després de triomfar a França, va tornar a Catalunya on, gràcies als diners aconseguits als carrers de tot Europa, ha pogut treure dos discos al mercat. A més, el passat mes de desembre va rebre el premi ARC en la categoria d’artista revelació.

10 de març: concert a l’Apolo

En la conversa amb Fetasantfeliu també va parlar de la possibilitat de cantar en català, on va afirmar que “ho faré segur, però vull que sigui en un moment especial, que entri d’una forma molt natural”. De moment, ara se sent valorat a casa i assegura sentir-se “molt reconegut, la gent valora molt el que faig”.

Avui Ramon Mirabet actua a Terrassa i el dia 10 de març ho farà a la Sala Apolo de Barcelona, en la presentació del disc.

Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/79614/avui-surt-a-la-venda-el-segon-disc-de-ramon-mirabet-home-is-where-the-heart-is