El XI Trofeu Ciutat de les Roses “Memorial Blanca Cano” torna aquest dissabte

El torneig de gimnàstica rítmica tindrà lloc al Palau Municipal Juan Carlos Navarro durant tot el dia

El Club Rítmica Sant Feliu organitza cada febrer aquest esdeveniment, en què competeixen gimnastes de categories que van des de pre-benjamí fins a sènior.


Més de 300 gimnastes participaran aquest cap de setmana en el XI Trofeu Ciutat de les Roses “V Memorial Blanca Cano” que se celebrarà al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro.

Està previst que a les 8:30 hores del matí es faci el tret de sortida a l’esdeveniment amb la competició dels més joves, els escolars, que inclou des de pre-benjamí a cadet. En aquesta categoria competiran 134 gimnastes i, tot seguit, es lliuraran els premis corresponents.

A partir de les 14:15h serà el torn de les gimnastes federades, de base, i d’aquelles que estiguin a la Copa Catalana, un total de 178 esportistes que van d’aleví fins a sènior. El lliurament dels premis d’aquesta categoria suposarà el tancament de la jornada.

Ja fa cinc anys que el torneig Ciutat de les Roses va passar a anomenar-se “Memorial Blanca Cano” com a homenatge a la gimnasta del Club Sant Feliu que va morir l’any 2010.

Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/79162/el-xi-trofeu-ciutat-de-les-roses-memorial-blanca-cano-torna-aquest-dissabte-amb-la-partici