El XI Trofeu Ciutat de les Roses “Memorial Blanca Cano” torna aquest dissabte

El torneig de gimnàstica rítmica tindrà lloc al Palau Municipal Juan Carlos Navarro durant tot el dia

El Club Rítmica Sant Feliu organitza cada febrer aquest esdeveniment, en què competeixen gimnastes de categories que van des de pre-benjamí fins a sènior.


Més de 300 gimnastes participaran aquest cap de setmana en el XI Trofeu Ciutat de les Roses “V Memorial Blanca Cano” que se celebrarà al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro.

Està previst que a les 8:30 hores del matí es faci el tret de sortida a l’esdeveniment amb la competició dels més joves, els escolars, que inclou des de pre-benjamí a cadet. En aquesta categoria competiran 134 gimnastes i, tot seguit, es lliuraran els premis corresponents.

A partir de les 14:15h serà el torn de les gimnastes federades, de base, i d’aquelles que estiguin a la Copa Catalana, un total de 178 esportistes que van d’aleví fins a sènior. El lliurament dels premis d’aquesta categoria suposarà el tancament de la jornada.

Ja fa cinc anys que el torneig Ciutat de les Roses va passar a anomenar-se “Memorial Blanca Cano” com a homenatge a la gimnasta del Club Sant Feliu que va morir l’any 2010.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 4 de Febrer de 2016. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/79162/el-xi-trofeu-ciutat-de-les-roses-memorial-blanca-cano-torna-aquest-dissabte-amb-la-partici

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s