La santfeliuenca Leonor Parreu presenta la seva tercera novel·la

‘El quadrat màgic’ és el títol del llibre que donarà a conèixer aquest divendres al Palau Falguera

La santfeliuenca Leonor Parreu presentarà aquest divendres la seva tercera novel·la en un acte a les 19h. El Quadrat Màgicés la primera obra de l’autora santfeliuenca que no té lloc a Sant Feliu.


 

Segle XIV. Tres noies joves decideixen entrar com a monges de clausura al convent Sant Pere Màrtir de Barcelona, actual convent Montsió d’Esplugues de Llobregat. No obstant això, el que les porta a prendre aquesta decisió no és la religió, sinó la possibilitat d’arribar al poder. Aquesta és la historia que ens presenta El quadrat màgic, el nou llibre de Leonor Parreu, que es presentarà aquest divendres a les 19 hores al Palau Falguera.

Història de la Barcelona medieval

L’autora ha explicat a Fetasantfeliu que aquesta és una novel·la dirigida al públic general, amb l’objectiu que “a través del conte, la gent arribi a conèixer una part de la història, en aquest cas, de com era la Barcelona medieval”.

El quadrat màgicés el primer llibre de Leonor Parreu que no ens situa a Sant Feliu. Ho fa a Barcelona, i és que “els personatges principals estan inspirats en les meves joves, persones de la meva família”, assegura Parreu i, per fer-ho, la capital catalana era el millor escenari. El llibre es podrà adquirir durant l’acte de presentació d’aquest divendres i, posteriorment, en alguns comerços de la ciutat.

Preparant el nou llibre

Aquesta obra és la tercera novel·la que Leonor Parreu ha presentat en tres anys. A la pregunta sobre si tindrem nou llibre l’any 2017, l’autora assegura que “ja hi estem treballant”.

Leonor Parreu és llicenciada en Història de l’Art i diplomada en Biblioteconomia i Documentació. Després de 30 anys donant classes de reforç a Sant Feliu, ara en fa dos que va presentar la seva primera novel·la, Ulleres sota la pols i un que va presentar Xarop de Vida.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 27 de Gener de 2016. Article original: https://www.fetasantfeliu.cat/noticia/78676/la-santfeliuenca-leonor-parreu-presenta-el-seu-tercer-llibre-el-quadrat-magic

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s