La número 4 del PP, Esperanza Garcia, insta a anar a votar el 27S en una visita a Sant Feliu

Ha desmarcat les polítiques del Partit Popular de les de PSC i Ciutadans

En l’última setmana de campanya, la secció local del PP ha rebut la visita de la número 4 del Partit Popular, Esperanza Garcia, que ha atès simpatitzants del partit que s’han acostat a la parada que els populars han instal·lat aquest matí. Garcia ha fet una crida a la mobilització “perquè les coses que es decideixen a Catalunya són importants, i en aquestes eleccions, més”.


Al carrer Ramon y Cajal, on les parades dels partits polítics reparteixen informació per intentar treure profit d’aquests últims dies de campanya, el Partit Popular ha rebut aquest dilluns la visita d’Esperanza García, número 4 de la llista del PP a Barcelona per les eleccions del 27-S, que ha acompanyat Elisabet Ortega, la presidenta de la secció local del partit, i ha atès a tots els santfeliuencs que volien parlar-hi.

En declaracions a Fet a Sant Feliu, Garcia ha assegurat que els populars encaren aquesta última setmana de campanya “amb molta força”. I ha dit que l’objectiu és que “la gent es mobilitzi, vagi a votar, perquè les coses que es decideixen a Catalunya són importants, i en aquestes eleccions més”. Segons Garcia, el Partit Popular “segueix treballant per continuar junts, créixer i col•laborar i per aconseguir una Catalunya millor. Sobretot, millor governada del que ha estat el desgovern dels últims 5 anys.”

“No entregarem ajuntaments als independentistes”

Esperanza Garcia també ha tingut paraules per a les altres candidatures en aquestes eleccions: “Jo vull guanyar-me la confiança de la gent de Sant Feliu, que sàpiga que el nostre projecte no és un projecte que entregui ajuntaments a independentistes”, ha declarat en relació al PSC, “que ha entregat trenta ajuntaments”. També s’ha referit a Ciutadans assegurant que “és un vot que no se sap amb qui pactarà després de les eleccions i un vot que no és fiable en el sentit que no té experiència de govern ni la capacitat de governar una Catalunya en moments molt difícils”.

Esperanza Garcia ha contestat les preguntes dels simpatitzants
Esperanza Garcia ha contestat les preguntes dels simpatitzants
No es fien de les enquestes

Respecte al paper que les enquestes donen al Partit Popular a les eleccions del proper diumenge, Esperanza Garcia ha afirmat que “l’enquesta que val és la del dia 27. Intento no donar per fet el que diuen les enquestes perquè s’ha demostrat que moltes vegades fallen i perquè el panorama és molt canviant”. Tot i així, ha volgut destacar que “sí que mostren una tendència claríssima l’últim mes de pujada de resultats i de confiança de la ciutadania en el Partit Popular. I això encoratja a continuar amb molta força aquesta setmana”. Segons la número 4 de la llista dels populars, una de les claus podria estar en el percentatge d’indecisos i en els abstencionistes que no apareixen en les enquestes.

En el mateix sentit s’ha expressat la regidora dels populars a Sant Feliu, Elisabet Ortega, que, en declaracions a Fet a Sant Feliu, ha dit que “no ens podem fixar en les enquestes perquè també en municipals ens donaven tres (regidors) si ens vam quedar amb un”.

La campanya a Sant Feliu

Segons Elisabet Ortega,  la secció local del PP està vivint la campanya “amb molta il•lusió” i una bona rebuda de la gent. Entre d’altres, el partit ha posat autobusos per a que els seus seguidors vagin a les activitats centrals, com la botifarrada que es farà a Barcelona, i l’acte que tindrà lloc per tancar la campanya. “El que he vist és que, després de les municipals, (els votants) s’han reactivat i s’han adonat que sí que és important votar al teu partit i que quedar-te a casa el que aconsegueix és que el teu partit perdi representació”.

Mantenir els resultats de les últimes eleccions

En les darreres eleccions autonòmiques, el 2012, el Partit Popular va aconseguir un 13,8% dels vots a Sant Feliu, on va ser la quarta força més votada. Elisabet Ortega ha assegurat que espera que el 27-S “els resultats es puguin com a mínim mantenir respecte al 2012, i si es poden millorar, benvingut sigui. Nosaltres treballarem per aconseguir-ho”.

Després de les eleccions de diumenge, l’objectiu del Partit Popular serà, segons Esperanza Garcia, “reprendre el que és la tasca principal d’un governant, ocupar-se dels assumptes que més preocupen a la ciutadania. L’ocupació és la nostra màxima preocupació”.

This slideshow requires JavaScript.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 21 de Setembre de 2015. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/71674/esperanza-garcia-pp-visita-sant-feliu-en-lultima-setmana-de-campanya

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s