Inaugurada la campanya de Nadal a Sant Feliu

La presentació s’ha dut a terme a la Rambla Marquesa de Catellbell, on també ha tingut lloc l’encesa dels llums nadalencs

Els assistents han pogut gaudir d’una xocolatada un cop acabats els parlaments.

Un dia més tard del que inicialment s’havia previst, degut al dia de dol que l’Ajuntament va declarar per la mort de l’escriptora Joana Raspall, aquest dijous ha tingut lloc l’inici de la campanya de Nadal del Consorci de Comerç, juntament amb l’encesa dels llums per aquestes festes.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Maria Cinta Daudé, ha volgut destacar que aquesta campanya “demostra que Sant Feliu i el Consorci de Comerç és més solidari que mai”. Enguany, el primer premi tornarà a ser de 6.000 euros, mentre que es comptarà també amb una dotació de 3.000 euros per als bancs d’aliments: “Hem volgut pensar en les persones i famílies que ho estan passant pitjor”, ha explicat Daudé. D’altra banda, també els nens que donin la carta als Reis a Sant Feliu entraran en el sorteig de 100 euros extra.

Sobre la importància del comerç de proximitat ha volgut parlar l’alcalde Jordi San José: “veig aquí molts comerciants i  sou els veritables protagonistes per donar vida a Sant Feliu. L’afecte el dóna la proximitat”, ha destacat. Finalment, ha volgut agrair “a tota aquella gent que aixequeu cada dia la persiana i doneu, en definitiva, vida a Sant Feliu”.

Posteriorment, l’alcalde, juntament amb els regidors i regidores presents a l’acte i els membres del Consorci de Comerç, han pres el botó que ha encès els llums de Nadal a Sant Feliu.
Finalment, els assistents han pogut fer passar el fred amb una tassa de xocolata calenta amb melindros”.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 5 de Desembre de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/32934/inaugurada-la-campanya-de-nadal-a-sant-feliu

Categories: CatalàTags: , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s