Ple municipal d’octubre amb l’economia de teló de fons

L’aprovació del pressupost per a l’exercici del 2014 serà un dels punts més destacats de la sessió

Una de les mocions demana la inclusió del soterrament als Pressupostos Generals de l’Estat 2014.

 

Amb el component econòmic com a protagonista, arriba el ple municipal d’aquest mes d’octubre. En l’ordre del dia d’aquest dijous, té especial importància l’aprovació dels pressupostos del consistori per l’exercici del proper 2014, juntament amb les bases d’execució d’aquest. En el mateix sentit, tindrà lloc l’aprovació provisional de les modificacions d’ordenances fiscals d’impostos i taxes, així com del pla d’usos i de les tarifes del Complex Municipal de Piscines.

Un altre dels punts destacats del ple d’aquest darrer dijous 31 d’octubre és la ratificació de la moció que la Junta de Portaveus va presentar, juntament amb el suport d’ERC, per demanar que el soterrament de la via fèrria al seu pas per Sant Feliu sigui inclòs als Pressupostos  Generals de l’Estat del 2014. L’altra moció d’àmbit local serà la presentada per la Comissió Ciutadana per la Congelació de l’IBI, que tracta “sobre la desinformació dels mitjans d’informació públics municipals en relació a la campanya” de l’Impost sobre Béns Immobles.

Seguint amb l’element econòmic, clar dominador del ple d’aquest octubre, es tractarà l’adjudicació de subvencions a diverses entitats, així com l’aprovació i la pròrroga de diversos convenis que l’Ajuntament manté amb empreses (Indoorkarting), entitats (parròquia Sant Joan Baptista) i institucions (Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), entre d’altres.

Finalment, es tractaran diverses mocions d’àmbit general, entre les quals es troben el suport a la querella argentina sobre els crims del franquisme o les mocions per garantir les beques menjador i per mantenir les pensions de jubilació, així com una presentada per Convergència i Unió amb l’objectiu de rebutjar els Pressupostos Generals de l’Estat 2014.

Podreu seguir el ple en directe a través de la pàgina principal de ‘Fetasantfeliu’ i a través del Twitter.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 31 d’Octubre de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/29570/leconomia-estara-molt-present-en-el-ple-municipal-doctubre-que-es-celebrara-aquest-vespre

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s