REPORTATGE – Com afecta la crisi a Sant Feliu?

Des del 2008, la crisi ha estat la protagonista de les notícies als mitjans, els pensaments dels ciutadans i la visió internacional sobre el país. A la nostra ciutat, les dades del darrer mes diuen que 3.607 santfeliuencs estan a l’atur, el que significa un 15,8% de la població de la ciutat, percentatge que està per sota del Baix Llobregat (16,2), però per sobre de la mitjana de Catalunya (15.6%). Una situació que està fent que Ajuntament, moviments socials i ciutadania en general es moguin per tal de pal•liar, en la mesura que sigui possible.
Llegeix el reportatge complet al següent enllaç: Com afecta la crisi a Sant Feliu?
Reportatge publicat a Fet a Sant Feliu el 18 de Juliol de 2013. PDF Complet: https://www.fetasantfeliu.cat/documents/noticies/comafectalacrisi_fetasantfeliu.pdf

Categories: CatalàTags: , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s