L’homenatge a Dani Jarque, dilluns a Cornellà

L’homenatge a Dani Jarque ja té dia i lloc. Serà el proper dilluns 3 de junt a l’estadi que ell mateix va inaugurar el 2 d’agost del 2009 a Cornellà, Ja en la final de la Copa Catalunya, els jugadors de Barça i Espanyol ho van fer saber a través d’una pancarta on s’hi podia llegir “Homenatge a Dani Jarque”. També Twitter s’ha començat a mobilitzar amb el hashtag #totsambDaniJarque

El matx de dilluns enfrontarà a Cornellà-el Prat un equip format tant per jugadprs actuals del RCD Espanyol com per ex-companys de Jarque contra un combinat de la Lliga. Ja han confirmat la seva presència Cazorla, Moyà, Busquets i Xavi Hernández, així com ex-companys del capità blanc-i-blau Moisés Hurtado, Coro, Tamudo, De La Peña, Javi Chica i Luis García.

El padrí de l’esdeveniment, organitzat pel club amb l’ajuda de la família i el representant de Jarque, Màgic Díaz, serà Andrés Iniesta. El blaugrana, bon amic de Jarque, va oferir la samarreta amb la qual li va dedicar el seu gol a la final del mundial de 2010 a l’Espanyol. L’afició blanc-i-blava, des d’aquell moment, li ha agraït el gest amb ovacions cada cop que el de Fuentealbilla ha trepitjat Cornellà-el Prat.

Iniesta va assegurar en la presentació del partit que està “convençut que s’omplirà l’estadi, no només perquè Jarque era de l’Espanyol, sinó per la grandesa que tenia com a persona. És un dia molt emotiu i després de tant de temps buscant una data per a aquest partit, ens fa molt feliços tenir el plaer de jugar-lo”.

Les entrades ja són a la venda. Per 21 euros, els socis poden obtenir el pack amb dues entrades de tribuna o tres de gol o córner, tot i que, qui ho desitgi, també en pot comprar d’individuals a 10,5 i 7 euros. Per tal que l’estadi presenti el millor aspecte possible en un homenatge que l’afició fa gairebé quatre anys que demana, les entrades es poden comprar des d’aquest dijous de 10 a 14 i de 15:30 a 18 hores, mentre que divendres els horaris seran només de matí. El dia del partit, les taquilles de l’estadi obriran a les 10 de matí i romandran obertes fins a l’inici de l’acte.

A més, s’ha habilitat una fila zero perquè aquelles persones que ho desitgin puguin fer donatius per a la família del capità blanc-i-blau, que va morir el 8 d’agost del 2009, mentre estava concentrat amb l’Espanyol a Florència. Finalment, es vendran objectes anti-estrès en forma de cor, amb la recaptació dels quals es busca impulsar les beques Dani Jarque, destinades a la investigació sobre la mort sobtada. També es poden fer donatius amb aquest objectiu al web Sport2Help.

Article publicat a laJornada.cat el 30 de Maig de 2013.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s