La coral infantil Tic Tac arriba a l’Auditori de Barcelona

Aquest cap de setmana duran a terme el concert a Barcelona, mentre que al juny en realitzaran dos a Sant Feliu

A principis d’any, els nens de la Tic Tac ja van enregistrar un disc amb la cantata que oferiran

 

El proper dissabte 25 de maig els petits i mitjans de la coral santfeliuenca Tic Tac cantaran a Barcelona. Serà una cantata organitzada pel Secretariat de Corals de Barcelona, on hi participaran grups d’altres comarques. Posteriorment, el cap de setmana del 8 i 9 de juny els cantaires protagonitzaran una cantata emmarcada en l’any Joana Raspall a la nostra ciutat. Ho faran a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu, en el segon concert d’enguany en el Cicle Coral, on comptaran també amb els grups infantils de l’Esbart Dansaire de Sant Feliu.

Es tracta de concerts posteriors a l’enregistrament d’un disc gravat conjuntament amb dues altres corals, el passat mes de febrer. Les tres directores de la Tic Tac, l’Aina, la Marina i la Berta, són les encarregades que aquest grup funcioni i hagi evolucionat al llarg dels nou anys que han passat des de que elles hi van arribar. També són les que intenten mentalitzar els petits de la coral sobre què significa cantar a un escenari com el de L’Auditori de Barcelona: “Nosaltres els anem dient cada dia que serem molts i que hi haurà un altre director. Hem anat canviant coses de l’assaig perquè es vagin acostumant a les modificacions”, explica la Berta.

I és que els mitjans de la Tic Tac ja han actuat en altres ocasions en aquest escenari, però per als més petits és la primera vegada. Però les directores estan tranquil•les. L’Aina assegura que aquests nens “s’adapten a qualsevol cosa i amb molta professionalitat. Són un grup molt maco, molt treballador i amb molt saber estar en el que toqui”. Ja ho van experimentar amb l’enregistrament del seu disc, una tasca “molt pesada” per als nens, donades les múltiples repeticions que cal realitzar.

La Coral Tic Tac celebra enguany els seus 15 anys. Les directores destaquen que “la feina principal ha estat transmetre què significa el projecte”. I és que elles busquen que els nens entenguin que “ens agrada aprofitar el tema de cantar per donar-los altres coses. Ho veiem amb els més grans, que tenen claríssim que formen part d’un grup, que tenen una responsabilitat sobre el resultats, han après a valorar el silenci, valorar les coses boniques i ben fetes”. A aquest aprenentatge ajuden en part les colònies que la Tic Tac realitza cada inici de curs, on aprenen a conèixer-se i a treballar en equip.

Aquest 25 de maig serà la gran cita per als més petits, però els santfeliuencs també podran gaudir de les actuacions dels membres de la coral el cap de setmana del 8 i 9 de juny. En aquell cap de setmana, i actualment ja a l’Ateneu, es pot adquirir el disc enregistrat per la Tic Tac.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 21 de Maig de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/21474/la-coral-tic-tac-arriba-a-lauditori-de-barcelona

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s