La Peña Recreativa de Sant Feliu, en lluita per l’ascens

Entrevistem el president de l’entitat, Vicente Toledano, en un moment clau per, entre d’altres, l’Amateur A

Benjamí A, Aleví D i Infantil A i el femení també viuen un bon moment

 

Quan totes les mirades del cap de setmana anaven cap al municipal de les Grases per veure què aconseguia el Santfeliuenc, un altre equip de la ciutat es jugava la possibilitat d’ascens, en aquest cas a Segona Catalana. L’equip Amateur A de la Peña Recreativa de Sant Feliu de Llobregat jugava al Municipal de Falguera contra el Vista Alegre, en setena posició, mentre que primer i segon classificat jugaven el seu partit. Un empat contra el Vista Alegre i una victòria de la Peña Unión Málaga, segon, contra el Sant Esteve Ses Rovires, líder del grup, deixen la Peña com a tercer classificat amb els mateixos punts que el següent. En altres paraules, encara queden possibilitats de jugar la promoció d’ascens.

No obstant, no és només l’Amateur A l’equip que destaca. Benjamí A i Aleví D són líders a les seves categories, mentre que l’Infantil A es troba en segona posició, a un punt de la primera. A més, cinc noies de l’equip sènior han estat convocades amb la selecció catalana.

En un equip com la Peña Recreativa, amb 23 equips en el seu sí, el president de l’entitat, Vicente Toledano, assegura que“és més important la formació que els resultat, tot i que els resultats són importants per a que no es desanimin els nois¨. Segons Toledano, alguns dels valors que cal transmetre als joves jugador són “el respecte per als companys, la disciplina i els estudis. Si els estudis no funcionen, cal donar-los un avís”, no serveix amb fer-los deixar de jugar a futbol, destaca Toledano.

Però a més dels resultats esportius, la Peña Recreativa també té altres aspiracions. I és que ja fa temps que demanen una remodelació de les seves instal•lacions, que avui compten amb 4 vestidors d’obra i 4 més situats en mòduls. “No són demandes ni denuncies, sinó necessitats. Portem uns anys demanant si es pot requalificar aquesta zona, on no s’hi pot construir perquè està considerada zona verda”.

Pel que fa al panorama esportiu de Sant Feliu, no considera que hi hagi massa equips “però sí hi ha massa entitats. Totes tenen cabuda, no dic que no, però hi ha moltes entitats”, assegura.

En cinc jornades es decidirà si l’Amateur A juga promoció d’ascens a Segona Catalana o no, així com les posicions finals de la resta d’equips de l’entitat, dels que Toledano no es vol oblidar: “És important el que faci el primer equip, però m’agradaria que es tinguessin en compte tots ells”. 

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 2 de Maig de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/20850/la-pena-recreativa-en-lluita-per-lascens

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s