La Peña Recreativa de Sant Feliu, en lluita per l’ascens

Entrevistem el president de l’entitat, Vicente Toledano, en un moment clau per, entre d’altres, l’Amateur A

Benjamí A, Aleví D i Infantil A i el femení també viuen un bon moment

 

Quan totes les mirades del cap de setmana anaven cap al municipal de les Grases per veure què aconseguia el Santfeliuenc, un altre equip de la ciutat es jugava la possibilitat d’ascens, en aquest cas a Segona Catalana. L’equip Amateur A de la Peña Recreativa de Sant Feliu de Llobregat jugava al Municipal de Falguera contra el Vista Alegre, en setena posició, mentre que primer i segon classificat jugaven el seu partit. Un empat contra el Vista Alegre i una victòria de la Peña Unión Málaga, segon, contra el Sant Esteve Ses Rovires, líder del grup, deixen la Peña com a tercer classificat amb els mateixos punts que el següent. En altres paraules, encara queden possibilitats de jugar la promoció d’ascens.

No obstant, no és només l’Amateur A l’equip que destaca. Benjamí A i Aleví D són líders a les seves categories, mentre que l’Infantil A es troba en segona posició, a un punt de la primera. A més, cinc noies de l’equip sènior han estat convocades amb la selecció catalana.

En un equip com la Peña Recreativa, amb 23 equips en el seu sí, el president de l’entitat, Vicente Toledano, assegura que“és més important la formació que els resultat, tot i que els resultats són importants per a que no es desanimin els nois¨. Segons Toledano, alguns dels valors que cal transmetre als joves jugador són “el respecte per als companys, la disciplina i els estudis. Si els estudis no funcionen, cal donar-los un avís”, no serveix amb fer-los deixar de jugar a futbol, destaca Toledano.

Però a més dels resultats esportius, la Peña Recreativa també té altres aspiracions. I és que ja fa temps que demanen una remodelació de les seves instal•lacions, que avui compten amb 4 vestidors d’obra i 4 més situats en mòduls. “No són demandes ni denuncies, sinó necessitats. Portem uns anys demanant si es pot requalificar aquesta zona, on no s’hi pot construir perquè està considerada zona verda”.

Pel que fa al panorama esportiu de Sant Feliu, no considera que hi hagi massa equips “però sí hi ha massa entitats. Totes tenen cabuda, no dic que no, però hi ha moltes entitats”, assegura.

En cinc jornades es decidirà si l’Amateur A juga promoció d’ascens a Segona Catalana o no, així com les posicions finals de la resta d’equips de l’entitat, dels que Toledano no es vol oblidar: “És important el que faci el primer equip, però m’agradaria que es tinguessin en compte tots ells”. 

Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/20850/la-pena-recreativa-en-lluita-per-lascens