L’Espanyol d’Aguirre cau per primer cop a Cornellà (0-1)

El Granada, en plena lluita per evitar el descens, s’ha imposat als banc-i-blaus amb un gol de Nolito a la primera part. És la primera derrota a casa amb Aguirre al capdavant de l’equip.

Partit televisat i dia de pluja no és una bona combinació per omplir un estadi. Poc més de 18.500 espectadors es trobaven en aquest matí de diumenge per veure el partit entre un Espanyol que darrerament està donant força alegries i un Granada que, amb 30 punts, arribava en plena lluita per evitar el descens. Els dos equips han començat amb un futbol molt directe, buscant la porteria rival, però sense clares ocasions de gol. Destacables una centrada de Nyom que Héctor Moreno ha refusat sense problemes (2’) i un xut de Mikel Rico molt desviat (3’). Per part de l’Espanyol, Javi López ho intentava amb un xut creuat que acabaria a córner (8’).

Però la intensitat del joc ha anat baixant i les ocasions brillaven per la seva absència. Només al 21’, quan l’estadi aplaudia el ja conegut com a “minut Dani Jarque”, Stuani deixava de cap una pilota per a Sergio García, però el del Bon Pastor no ha arribat a la rematada.

Tot ha canviat amb el gol del Granada. Els dos entrenadors es miraven el partit des de fora de les banquetes, quan l’àrbitre ha xiulat una falta perillosa a la frontal de l’àrea, que Nolito ha enviat directament al fons de la xarxa (36’). Amb aquest resultat s’arribaria al descans, tot i que Héctor Moreno podria haver avançat l’Espanyol amb una rematada de cap directa a les mans de Roberto (43’).

A la represa, les circumstàncies han portat el Granada a tancar-se al darrere i esperar que l’Espanyol cedís alguna contra. Els locals intentaven controlar el joc i arribar amb més insistència a la porteria rival. Una centrada-xut de Sergio García, que ha sortit fregant el pal (52’), ha estat una de les ocasions més destacades a l’inici d’aquest segon temps, així com un córner rematat per Wakaso, que també ha sortit fora per ben poc (54’). Cinc minuts després, era Baena qui ho intentava, amb un xut des de la frontal que gairebé sorprèn Roberto (62’).

Malgrat les múltiples ocasions, el gol de Nolito ha servit al Granada per endur-se els primers 3 punts que l’Espanyol perd a Cornellà en l’era Aguirre.

 Article publicat a laJornada.cat el 28 d’Abril de 2013.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s