La millor opció per a aquest Sant Jordi

Els llibres més recomanables per aquest 23 d’abril, de les mans de les llibreries de Sant Feliu

La plaça de la Vila comptarà amb parades dels comerços de llibres de la ciutat

 

Quins seran els llibres més venuts aquest any? dues de les llibreries de Sant Feliu, Bruch 1972 i l’Ossó, estan força d’acord. “La reina descalça”, d’Ildefonso Falcones, la novel•la històrica “Victus”, i “Misión Olvido”, de la María Dueñas, són algunes de les recomanacions en què ambdues llibreries coincideixen. A Bruch 1972 asseguren que també el registre eròtic es vendrà, després del ‘boom’ de mil ombres de Grey, així com els mediàtics i esportius -“Polònia, que cada any es ven molt bé”.  A l’Ossó, per la seva banda, aposten per l’èxit de les autores de Sant Feliu Maite Carranza i Joana Rapall, així com Maria Teresa Calero.

Pel que fa a recomanacions, la cosa varia. A Bruch 1972 recomanen per sobre de tot “Jo confesso”, de Jaume Cabré, un llibre complicat però extraordinari. “Val la pena fer l’esforç”.“Calle Berlín”, de Susana Vallejo i, de nou, “Victus” -“una novel•la històrica, però fàcil, que es llegeix bé”- també formen part de les recomanacions de la llibreria situada a Mas Lluí. A l’Ossó, les recomanacions són “L’illa de les mil flors”, de Sarah Lark, “El sonido de la vida”, d’Alex Geroge, “considerat el millor llibre de l’any”, i la novel•la històrica“Tiempo de ceniza”, de Jorge Molist.

Tots aquests llibres i molts més es podran trobar avui al llarg de tot el dia a les parades de la Plaça de la Vila, així com a les diverses llibreries de la ciutat.

Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/20228/la-millor-opcio-per-a-aquest-sant-jordi