La millor opció per a aquest Sant Jordi

Els llibres més recomanables per aquest 23 d’abril, de les mans de les llibreries de Sant Feliu

La plaça de la Vila comptarà amb parades dels comerços de llibres de la ciutat

 

Quins seran els llibres més venuts aquest any? dues de les llibreries de Sant Feliu, Bruch 1972 i l’Ossó, estan força d’acord. “La reina descalça”, d’Ildefonso Falcones, la novel•la històrica “Victus”, i “Misión Olvido”, de la María Dueñas, són algunes de les recomanacions en què ambdues llibreries coincideixen. A Bruch 1972 asseguren que també el registre eròtic es vendrà, després del ‘boom’ de mil ombres de Grey, així com els mediàtics i esportius -“Polònia, que cada any es ven molt bé”.  A l’Ossó, per la seva banda, aposten per l’èxit de les autores de Sant Feliu Maite Carranza i Joana Rapall, així com Maria Teresa Calero.

Pel que fa a recomanacions, la cosa varia. A Bruch 1972 recomanen per sobre de tot “Jo confesso”, de Jaume Cabré, un llibre complicat però extraordinari. “Val la pena fer l’esforç”.“Calle Berlín”, de Susana Vallejo i, de nou, “Victus” -“una novel•la històrica, però fàcil, que es llegeix bé”- també formen part de les recomanacions de la llibreria situada a Mas Lluí. A l’Ossó, les recomanacions són “L’illa de les mil flors”, de Sarah Lark, “El sonido de la vida”, d’Alex Geroge, “considerat el millor llibre de l’any”, i la novel•la històrica“Tiempo de ceniza”, de Jorge Molist.

Tots aquests llibres i molts més es podran trobar avui al llarg de tot el dia a les parades de la Plaça de la Vila, així com a les diverses llibreries de la ciutat.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 22 d’Abril de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/20228/la-millor-opcio-per-a-aquest-sant-jordi

Categories: CatalàTags: , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s