Neix Negocis Pericos

El proper dilluns serà el llançament oficial d’aquest projecte, que consisteix en un directori d’empreses d’aficionats de l’Espanyol

Negocis Pericos serà la primera base de dades d’empreses portades per aficionats de l’Espanyol, de manera que qualsevol persona que necessiti contractar un servei pot buscar en el directori si hi ha alguna empresa que s’adeqüi a allò que està buscant.

La primera fase del projecte, encapçalat per Pepe Macià i Oscar Julià, va començar el passat mes de gener, moment des del qual s’han anat recollint les dades de fins a 250 empreses, comerços i autònoms disposats a oferir els seus serveis a la resta de pericos.

El proper dilluns 22 d’abril serà el llançament oficial d’aquesta iniciativa, de la qual es pot trobar més informació a la seva pàgina web, per correu electrònic o a les xarxes socials.

Web: http://www.NegocisPericos.com

Mail: NegocisPericos@gmail.com

Twitter: @NegocisPericos

Facebook: www.facebook.com/NegocisPericos

Article publicat a laJornada.cat el 17 d’Abril de 2013.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s