Neix Negocis Pericos

El proper dilluns serà el llançament oficial d’aquest projecte, que consisteix en un directori d’empreses d’aficionats de l’Espanyol

Negocis Pericos serà la primera base de dades d’empreses portades per aficionats de l’Espanyol, de manera que qualsevol persona que necessiti contractar un servei pot buscar en el directori si hi ha alguna empresa que s’adeqüi a allò que està buscant.

La primera fase del projecte, encapçalat per Pepe Macià i Oscar Julià, va començar el passat mes de gener, moment des del qual s’han anat recollint les dades de fins a 250 empreses, comerços i autònoms disposats a oferir els seus serveis a la resta de pericos.

El proper dilluns 22 d’abril serà el llançament oficial d’aquesta iniciativa, de la qual es pot trobar més informació a la seva pàgina web, per correu electrònic o a les xarxes socials.

Web: http://www.NegocisPericos.com

Mail: NegocisPericos@gmail.com

Twitter: @NegocisPericos

Facebook: www.facebook.com/NegocisPericos