Presentat el llibre “46 poemes i 2 contes” de Joana Raspall

L’autora ha fet acte de presència a la presentació, que s’emmarca en l’Any Joana Raspall

L’editorial abadia de Montserrat ha estat l’encarregada de l’edició i publicació del recopilatori

 

Joana Raspall ha sorprès els assistents a l’acte de presentació del recopilatori de la seva obra “46 poemes i 2 contes” amb la seva presència a l’acte. Tal com el regidor de cultura, Manel Martínez, ha assegurat, l’autora “ha volgut col•laborar i ser present en tots els actes organitzats en honor seu, en el seu any”.

La presentació de l’acte ha anat a càrrec del regidor de cultura, qui ha definit Joana Raspall com una persona amb tres trets característics: “el coneixement, el servei i la generositat”. Si hi ha alguna altra cosa que caracteritzi l’escriptora és la seva proximitat als més petits: “escriu apropant-se ls imaginaris, als somnis, a allò quotidià dels nens i sense abandonar la qualitat literària del text”, ha assegurat Manel Martínez.

Precisament dirigida als infants presents ha estat la intervenció de l’editora de “46 poemes i 2 contes”, de l’editorial Abadia de Montserrat, Núria Mañé, que ha definit no només l’acte d’aquesta tarda de dimarts, sinó tot l’any Joana Raspall com“una gran festa. I molt llarga, ja que dura tot un any!”. Mañé ha explicat la necessitat de fer aquest recopilatori de la següent manera: “Sabeu què passa? Que els llibres s’anaven venent molt i molt, i es van acabar! I ara què fem? Doncs en vam fer un amb trossos de tots ells”.

“46 poemes i 2 contes” ha estat el millor regal d’aniversari per una Joana Raspall que enguany compleix 100 anys i que ha vist com, per finalitzar l’acte, Bernat Solé ha fet una dramatització amb alguns dels textos compresos en aquest llibre, dirigida als més petits, agrupats a primera fila, al costat de la Joana.

– Mireu galeria d’imatges

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 16 d’Abril de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/20036/presentat-el-llibre-46-poemes-i-2-contes-de-joana-raspall

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s