Inaugurada l’exposició itinerant sobre Joana Raspall

La mostra forma part de la celebració pels 20 anys de la Biblioteca Montserrat Roig

Es podrà visitar fins el 28 d’aquest mes i després recorrerà diverses biblioteques catalanes

 

Aquest dilluns a la tarda s’ha inaugurat l’exposició sobre la vida i obra de Joana Raspall a la biblioteca Montserrat Roig. Es tracta d’un recull sobre la vida de la poeta, acompanyat per diversos poemes de l’escriptora, inclosos en el seu recull “Escaleta de Versos”.

La mostra s’emmarca en la celebració pels vint anys de la Biblioteca Montserrat Roig. Maria Tobella, directora de la biblioteca, ha explicat que la biblioteca fa un servei de “cohesió social”, ja que “aquí hi entra qualsevol persona i es pot endur informació independentment de la seva formació i procedència”. Les biblioteques són, segons Tobella, “espais democràtics”.

L’Ajuntament també ha estat present en l’acte. El regidor de Cultura, Manel Martínez, ha assegurat que “sense poesia, el món seria una mica més trist i un país sense poesia seria un país més pobre”. D’altra banda, ha definit la Montserrat Roig com una “biblioteca model, de les primeres de la represa democràtica”, que seguia els principis que va impulsar la Mancomunitat de Catalunya “fa gairebé 100 anys, el 1915”.

Finalment, l’alcalde de la ciutat ha pres la paraula per agrair “el valor que té per a Sant Feliu aquesta biblioteca”, a la qual ha descrit com a “pionera” en diversos aspectes.

L’exposició sobre la vida de Joana Raspall es podrà visitar al hall de la Biblioteca Montserrat Roig fins al 28 d’abril, quan començarà el seu recorregut itinerant per diverses biblioteques d’arreu de Catalunya.

-Mira la galeria d’imatges

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 8 d’Abril de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/19858/inaugurada-lexposicio-itinerant-sobre-joana-raspall

Categories: CatalàTags: , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s