Arriba la mostra Trans Art per acostar els joves artistes a la ciutat

Després de la darrera edició, al 2006, enguany es recupera com a exposició d’obres plàstiques

La mostra tindrà lloc del 5 al 21 d’abril al Palau Falguera i al Centre Cívic Mas Lluí

El proper divendres 5 d’abril s’inaugura a Sant Feliu la mostra Trans Art 2013, que constarà de les exposicions -tant individuals com col•lectives- de les obres plàstiques de 8 artistes de la ciutat. El dia de la inauguració a les 19 hores, es podrà veure, a la sala polivalent del Centre Cívic Mas Lluí, l’exposició col•lectiva d’Ignasi Hernández, David Agredano, Anna Vidaurrázada i Chelo Bello, formats al taller d’art de l’Ateneu. D’altra banda, al mateix centre cívic tindrà lloc l’exposició individual de Francisco López.

El Palau Falguera, al seu torn, exhibirà, a partir de les 20h30 del mateix 5 d’abril, l’obra de Carlos Canales, centrada en la investigació en art, pedagogia i producció cultural. Les obres de Canales es podran observar a la sala d’exposicions del Palau, mentre que a les sales de les terrasses del primer pis hi tindrà lloc l’exposició individual de Raquel Albiol, que pretén expressar com afecten les emocions al cos humà. Finalment, a la planta baixa s’hi podrà trobar l’exposició de les obres pictòriques de Mónica Villahizán, nascudes a partir de la improvisació amb taques.

La mostra Trans Art, que enguany es podrà visitar entre el 5 i el 21 d’abril, va néixer en els anys ’90 com un concurs dirigit als joves de Catalunya que buscava promocionar les arts plàstiques. Enguany, però, s’ha modificat el format per tal de convertir-lo en un conjunt d’exposicions de les obres d’aquests joves. Com assegura Manel Martínez, regidor de cultura de la ciutat, en la presentació de la mostra, aquesta “pretén ser un motiu més d’estímul i promoció de la creació en l’àmbit de les arts plàstiques, en aquest cas adreçat específicament als artistes més joves”. Les exhibicions es podran visitar de dimarts a dissabte de les 18 a les 20 hores i diumenges i festius d’11 a 14.

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 3 d’Abril de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/19754/la-mostra-trans-art-arriba-per-acostar-els-joves-artistes-a-la-ciutat

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s