Noves xerrades sobre lactància materna a Sant Feliu

L’associació Alletem planeja un seguit de col•loquis bimensuals amb l’objectiu de donar informació a les mares

Les reunions es celebraran un dimarts cada dos mesos a les sis de la tarda a l’espai matern infantil

 

El grup de suport a la lactància materna Alletem organitza, a partir del proper mes d’abril, una sèrie de xerrades gratuïtes a embarassades sobre la lactància materna. Les encarregades de moderar la conversa seran les assessores en lactància materna d’Alletem, Sharon Santos i Mireia Artal.  La primera trobada es durà a terme el proper dimarts 9 d’abril, a les 18 hores, a l’espai matern infantil (Carretera Sànson, 10). Aquestes sessions seran gratuïtes i de periodicitat bimensual.

Alletem va néixer el mes de febrer del 2011 amb l’objectiu de ser el grup de suport a les mares que desitgessin alletar els seus nadons. Està format per mares amb experiència en lactància materna i assessores de lactància amb una formació específica i molt actualitzada. Segons l’associació, “amb la vida moderna es fa més difícil alletar” i és per aquesta raó que moltes mares necessiten informació addicional abans de prendre la decisió o durant el procés: Creiem que tenir la informació correcta sobre la lactància materna és un dret de totes les mares per poder prendre les decisions adequades sobre l’alimentació del seu fill”, assegura Cristina Sans, membre d’Alletem.Els motius de l’assistència al grup són molt diversos: criatures que no s’agafen bé al pit, dolors al pit per mala postura, criatures que no guanyen pes, mares que no tenen problemes de lactància però que necessiten la companyia d’un grup, embarassades que volen informació general, o mares que volen informació per perllongar la lactància quan s’incorporin a la feina, entre d’altres.

En l’any i escaig que el grup porta funcionant, han passat per ell 80 mares. L’activitat ordinària d’Alletem es basa en reunions cada dijous de cinc a set de la tarda, obertes a totes les mares que hi vulguin assistir, a l’espai matern infantil.Aquesta activitat es complementa amb sortides i dinars familiars i, ara, amb les xerrades.

Per informació addicional, visiti el blog d’Alletem:http://alletem.wordpress.com/ 

Post original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/19558/noves-xerrades-sobre-la-lactancia-materna-a-sant-feliu