Noves xerrades sobre lactància materna a Sant Feliu

L’associació Alletem planeja un seguit de col•loquis bimensuals amb l’objectiu de donar informació a les mares

Les reunions es celebraran un dimarts cada dos mesos a les sis de la tarda a l’espai matern infantil

 

El grup de suport a la lactància materna Alletem organitza, a partir del proper mes d’abril, una sèrie de xerrades gratuïtes a embarassades sobre la lactància materna. Les encarregades de moderar la conversa seran les assessores en lactància materna d’Alletem, Sharon Santos i Mireia Artal.  La primera trobada es durà a terme el proper dimarts 9 d’abril, a les 18 hores, a l’espai matern infantil (Carretera Sànson, 10). Aquestes sessions seran gratuïtes i de periodicitat bimensual.

Alletem va néixer el mes de febrer del 2011 amb l’objectiu de ser el grup de suport a les mares que desitgessin alletar els seus nadons. Està format per mares amb experiència en lactància materna i assessores de lactància amb una formació específica i molt actualitzada. Segons l’associació, “amb la vida moderna es fa més difícil alletar” i és per aquesta raó que moltes mares necessiten informació addicional abans de prendre la decisió o durant el procés: Creiem que tenir la informació correcta sobre la lactància materna és un dret de totes les mares per poder prendre les decisions adequades sobre l’alimentació del seu fill”, assegura Cristina Sans, membre d’Alletem.Els motius de l’assistència al grup són molt diversos: criatures que no s’agafen bé al pit, dolors al pit per mala postura, criatures que no guanyen pes, mares que no tenen problemes de lactància però que necessiten la companyia d’un grup, embarassades que volen informació general, o mares que volen informació per perllongar la lactància quan s’incorporin a la feina, entre d’altres.

En l’any i escaig que el grup porta funcionant, han passat per ell 80 mares. L’activitat ordinària d’Alletem es basa en reunions cada dijous de cinc a set de la tarda, obertes a totes les mares que hi vulguin assistir, a l’espai matern infantil.Aquesta activitat es complementa amb sortides i dinars familiars i, ara, amb les xerrades.

Per informació addicional, visiti el blog d’Alletem:http://alletem.wordpress.com/ 

Article publicat a Fet a Sant Feliu el 26 de Març de 2013. Article original: http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/19558/noves-xerrades-sobre-la-lactancia-materna-a-sant-feliu

Categories: Català

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s