Petrov, primer reforç per a l’Espanyol

L’extrem búlgar ha passat la revsió mèdica i ha firmat el contracte que el vincularà als blanc-i-blaus fins a finals de temporada

Martin Petrov ha passat a ser el primer fitxatge d’aquest mercat d’hivern de l’Espanyol. El jugador búlgar, que ja va ser sota les ordres de Javier Aguirre en la seva etapa a l’Atlético de Madrid, ha passat aquest matí la revisió mèdica pertinent i a primera hora de la tarda ha firmat el contracte que el vincula al club blanc-i-blau fins a final de temporada.

Martin Petrov acabava de rescindir el seu contracte amb el Bolton i va arribar dissabte a Barcelona, fet que li va permetre segui la victòria dels seus nous companys contra el Celta de Vigo a Cornellà-el Prat. Després de la revisió mèdica, ja s’ha exercitat en solitari a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol es reserva, en el contracte firmat amb el jugador, l’opció d’ampliar el contracte una temporada més de forma unilateral si el club ho considera necessari.

Article publicat a laJornada.cat el 14 de Gener de 2013.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s