Petrov, primer reforç per a l’Espanyol

L’extrem búlgar ha passat la revsió mèdica i ha firmat el contracte que el vincularà als blanc-i-blaus fins a finals de temporada

Martin Petrov ha passat a ser el primer fitxatge d’aquest mercat d’hivern de l’Espanyol. El jugador búlgar, que ja va ser sota les ordres de Javier Aguirre en la seva etapa a l’Atlético de Madrid, ha passat aquest matí la revisió mèdica pertinent i a primera hora de la tarda ha firmat el contracte que el vincula al club blanc-i-blau fins a final de temporada.

Martin Petrov acabava de rescindir el seu contracte amb el Bolton i va arribar dissabte a Barcelona, fet que li va permetre segui la victòria dels seus nous companys contra el Celta de Vigo a Cornellà-el Prat. Després de la revisió mèdica, ja s’ha exercitat en solitari a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol es reserva, en el contracte firmat amb el jugador, l’opció d’ampliar el contracte una temporada més de forma unilateral si el club ho considera necessari.