L’Espanyol B jugarà a Segona B

Les vacants que van deixar Badajoz, Palència, Puertollano, Dènia i Ceuta han permès que el club comprés una plaça perquè el filial ascendeixi a la divisió de bronze. L’operació beneficia el Palamós, que podria jugar a Tercera Divisió.

El play-off d’ascens que va deixar el filial de l’Espanyol a Tercera Divisió. El que ja semblava definitiu, però, va deixar de ser-ho quan les dificultats econòmiques per les quals passen alguns clubs de futbol -en aquest cas, Badajoz, Palència, Puertollano, Dènia i Ceuta- va deixar vacants algunes places per a que clubs de Tercera optessin a jugar una divisió per sobre.

La notícia l’ha fet oficial la Federació Espanyola de Futbol amb una nota de premsa en la qual posava de manifest també l’ascens de l’Avilés i dels filials de Madrid, Racing i Llevant. el que encara no s’ha oficialitzat és quina serà la composició i distribució dels grups de Segona B després de les darreres incorporacions. En els propers dies, la Federació resoldrà els dubtes respecte a l’assumpte. L’ascens de l’Espanyol B a Segona Divisió B beneficia el Palamós, que podrà jugar a Tercera Divisió.