L’Espanyol B jugarà a Segona B

Les vacants que van deixar Badajoz, Palència, Puertollano, Dènia i Ceuta han permès que el club comprés una plaça perquè el filial ascendeixi a la divisió de bronze. L’operació beneficia el Palamós, que podria jugar a Tercera Divisió.

El play-off d’ascens que va deixar el filial de l’Espanyol a Tercera Divisió. El que ja semblava definitiu, però, va deixar de ser-ho quan les dificultats econòmiques per les quals passen alguns clubs de futbol -en aquest cas, Badajoz, Palència, Puertollano, Dènia i Ceuta- va deixar vacants algunes places per a que clubs de Tercera optessin a jugar una divisió per sobre.

La notícia l’ha fet oficial la Federació Espanyola de Futbol amb una nota de premsa en la qual posava de manifest també l’ascens de l’Avilés i dels filials de Madrid, Racing i Llevant. el que encara no s’ha oficialitzat és quina serà la composició i distribució dels grups de Segona B després de les darreres incorporacions. En els propers dies, la Federació resoldrà els dubtes respecte a l’assumpte. L’ascens de l’Espanyol B a Segona Divisió B beneficia el Palamós, que podrà jugar a Tercera Divisió.

Article publicat a laJornada.cat el 9 de Juliol de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s