Europa, en joc al Reyno de Navarra

L’Espanyol visita l’antic Sadar, on la temporada passada va encaixar quatre gols, amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria i, així, intentar no despenjar-se de les posicions europees

“No hem sabut tirar endavant partits que ens tocava”. Així es referia Mauricio Pochettino a matxs com els que van enfrontar l’Espanyol contra el Llevant, el Saragossa o, fins i tot, el darrer encontre contra la Real Sociedad a Cornellà-el Prat dissabte passat. Tres dies després, l’Espanyol ha viatjat a Pamplona per enfrontar-se a l’Osasuna, un rival que en les darreres jornades li han posat les coses difícils a Mauricio Pochettino.

L’Espanyol arriba a aquest partit amb l’objectiu de no despenjar-se de les places que li donarien dret a jugar alguna competició europea la temporada vinent. Ho fa novè, però només un punt per darrere del seu rival en aquesta jornada, l’Osasuna. Així, els 42 punts dels catalans contraposats als 43 dels navarresos fan preveure un dels encontres més igualats de les darreres temporades entre els dos conjunts.

Pochettino s’ha referit a l’Osasuna com “un rival ferit” i al Reyno de Navarra com un “camp complicat”. Tot i així, el tècnic argentí és conscient de la importància d’aquest matx, contra un rival directe per les aspiracions europees dels dos equips. Confiat, Pochettino ha assegurat que “pot ser un avantatge enfrontar-nos a rivals directes”. Per la seva banda, Mendilivar, que no podrà comptar amb Nekouman ni Sergio Fernández, també s’ha mostrat confiat del que poden fer els seus en el partit contra l’Espanyol: “Tenen jugadors individualment molt bons, ràpids i dinàmics que en moments determinats et poden fer mal, però si nosaltres estem bé també podem fer-los mal”.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Osasuna: Andrés Fernández, Damià, Roversio, Miguel Flaño, Raitala, Puñal, Cejudo, Annunziata, Raúl García, Nino i Lekic.
  • Espanyol: Kiko Casilla, Javi López, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Forlín, Baena, Verdú, Sergio García, Coutinho i Uche.
  • Àrbitre: Velasco Carballo (comitè madrileny)
  • Horari: A les 20 hores
  • Estadi: Reyno de Navarra