Partit trampa al Madrigal

L’Espanyol visita un Vila-real (21:30 hores, Esport3) que, tot i situar-se en dissetena posició a la classificació, està aconseguint bons resultats i fent mèrits per aconseguir la salvació a finals de temporada. Sergio García i Víctor Sánchez són les novetats més destacades a la convocatòria de Pochettino.

L’Espanyol arriba a Vila-real en una posició clarament superior en la taula classificatòria. Els blanc-i-blaus són setens, amb 40 punys i a tres de places europees, després d’haver desaprofitat la setmana passada les punxades de la majoria dels seus rivals en la lluita per aquestes posicions. El Vila-real, per la seva banda, és dissetè, l’equip que marca la salvació, tot i que només nou punts per sota dels de Pochettino. Una temporada tan igualada com la d’enguany fa que les diferències siguin menors entre tots els conjunts.

Mauricio Pochettino, conscient que el Vila-real que es trobaran és el mateix que les darreres temporades ha estat lluitant pels primers llocs de la Lliga, i coneixedor de les dificultats que por presentar, no ha dubtat en assegurar que aquest rival “mai ha estat mort. Ha tret un empat amb el Real Madrid en el seu camp i va treure un resultat molt important en el del Rayo Vallecano, un escenari molt difícil. Tenen grans futbolistes i són un rival motivat. Tenen qualitat per fer grans partits”. Tot i així, el tècnic sap quina és la situació del seu equip i ha afirmat que guanyar aquest encontre suposaria “alguna cosa més que els tres punts”. Després de la derrota contra el Màlaga, en la qual els andalusos can marcar dos gols en tres minuts, Pochettino reconeix que l’equip “va perdre una mica la confiança” i que el partit contra el Vila-real és l’escenari perfecte per a recuperar-la.

Per la seva banda, el tècnic del Vila-real i alhora vell conegut de l’afició perica, Miguel Angel Lotina, ha lloat el seu ex-equip: “El que està fent l’Espanyol té molt mèrit. Amb molta gent jove i amb alguns fitxatges específics, estan fent les coses molt bé. Porten ja moltes temporades fent les coses amb molt mèrit. És un equip que surt sempre a guanyar els partits, un equip que busca els tres punts i que sempre aspira a una mica més. Sembla que l’empat no els serveix. Per això espero un partit molt obert i molt interessant”, ha afirmat el tècnic dels grocs.