Mantenir la bona línia a casa

Un partit complicat el que enfronta aquesta jornada l’Espanyol contra un equip construït per competir contra els equips grans d’aquesta lliga però que, de moment, es manté en posicions d’Europa League

Dos Espanyols. L’equip de Mauricio Pochettino sembla dos conjunts diferents quan juga a Cornellà-el Prat i quan ho fa com a visitant. Aquesta setmana, amb tres partits en sis dies, arriba a la seva fi. I ho fa amb un partit complicat, contra un rival que ha tornar al camí de la victòria després d’un inici de temporada immillorable i una posterior caiguda. Amb un equip construït per fer competència als dos grans de la lliga, el Màlaga de Pellegrini es presenta a Cornellà cinquè amb 44 punts, una posició i quatre punts per sobre dels blanc-i-blaus. I ho fa en plena ratxa positiva, després de cinc victòries en els darrers cinc partits. La darrera derrota dels andalusos va tenir lloc en la jornada 24 i contra un Athletic Club de moda.

Mauricio Pochettino, entrenador d’actualitat aquesta setmana per l’interès que el president del València hauria demostrar cap a ell, conscient de la dificultat del matx, l’ha definit com a “no definitiu” de cara als objectiu per entrar a Europa la propera temporada, tot i ser el Màlaga un rival directe actualment. Per pressupost, però, es tracta d’un equip d’una altra lliga, al qual ha reconegut, malgrat tot, no tenir-li por: “En el futbol, no hi ha por, només respecte i reconeixement al rival”, ha assegurat el tècnic argentí abans de definir als andalusos com “un dels clubs més importants de la Primera Divisió” i de lloar la seva planificació esportiva.

Pel que fa a les convocatòries, com en les darreres jornades, l’Espanyol torna a tenir baixes importants. En aquest cas es tracta d’un futbolista que ho ha jugat gairebé tot. Des de que Héctor Moreno va arribar a Barcelona aquest estiu, Pochettino només li va donar descans en una ocasió. En aquest cas, serà baixa després d’haver vist en el darrer partit la cinquena targeta groga. Joan Verdú torna a la convocatòria després d’haver complert el seu partit de sanció contra el Sevilla. Els que tampoc no poden entrar a la llista són Sergio García i Javi Márquez, encara en ple procés de recuperació de les seves lesions.

El darrer protagonista del partit serà Carlos Kameni, ex-porter camerunès de l’Espantol que va ser fitxat pel Màlaga després de diversos problemes tant amb l’entrenador com amb la directiva del club. Actualment, segueix en la disciplina malaguista com a porter suplent.

Article publicat a laJornada.cat el 25 de Març de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s