A Sevilla sense els homes clau

L’Espanyol visita el camp del Betis en una jornada entre setmana marcada, en el cas dels blanc-i-blaus, per les importants baixes i pels recents esdeveniments al club

Set gols en dos partits són una bona manera de refer-se d’un petit entrebanc a mitjans de temporada. els dos partits, però, han sigut a casa, a aquell fortí del qual tant agrada parlar, un Cornellà-el Prat que en les últimes dues jornades ha viscut dos partits on no només el resultat, sinó també el joc, ha donat una molt bona imatge de l’equip.

Ara toca guanyar fora de casa. I el rival, sembla assequible per aconseguir-ho. Es tracta d’un Betis que, tot i començar la temporada en una forma immillorable i posicionar-se primer durant diverses jornades, va experimentar després una davallada que el situa, a hores d’ara, cinquè per la cua amb trenta punts, sis per sobre de l’Sporting de Gijón de Clemente, equip que marca el descens.

Mauricio Pochettino, molest pel fet que el Betis hagi tingut dos dies més de descans després dels partits del cap de setmana passat -l’Espanyol va jugar dilluns, mentre que els locals ho van fer dissabte- no ha dubtat en avisar del perill dels de Mel: “Ens trobarem amb un rival agressiu, dinàmic; necessiten sumar igual que nosaltres i davant la seva afició voldran demostrar que són un equip fort. El secret és anar a Sevilla sense pensar que portem dues victòries seguides”.

Ni Verdú ni Sergio García

La convocatòria dels blanc-i-blaus per aquest partit compta amb dues baixes importants. La primera és Verdú, el capità, que en el darrer matx de Lliga contra el Ràcing de Santander va veure la cinquena targeta groga, per la qual cosa haurà de descansar aquesta setmana. El que també es queda a Barcelona és un dels homes de moda en l’Espanyol, Sergio García, en el seu cas per lesió, una elongació a la cama dreta que el va fer abandonar el terreny de joc diumenge passat i que va posar la por al cos de tots els aficionats de l’Espanyol. El del Bon Pastor és un dels homes més importants d’aquest equip. No és casualitat que quan ell va tornar de la seva anterior lesió tornessin acompanyant-lo les victòries. Finalment, només ha estat una setmana allunyar de la gespa.

El tècnic del Betis, Pepe Mel, confiat que el seu equip por guanyar l’Espanyol, s’ha referit en la roda de premsa a la baixa de Joan Verdú, i ha volgut restar-li importància. Així, ha assegurat sobre l’equip que “és sòlid enrere, té velocitat a dalt amb homes com Coutinho i Weiss i és molt fort per dintre. Si no té Verdú, ho solucionarà amb algun altre futbolista”. Finalment, destaca en la convocatòria de Pochettino el retorn d’un altre lesionat, Juan Albín.

Una setmana moguda

L’Espanyol esperarà que no afectin els darrers esdeveniments a l’interior del club, com han estat les dimissions del conseller i encarregat del futbol base Antonio Morales i del coordinador d’aquest futbol base, Ferran Manresa. Ni l’entrenador ni els futbolistes s’han posicionat sobre aquest fet, en l’intent que els conflictes interns en la directiva no afectin la rendibilitat esportiva del club.

Article publicat a laJornada.cat el 22 de Març de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s