Duel per descobrir objectius

L’Espanyol s’enfronta al Rayo Vallecano (12:00h.) amb la finalitat de sortir de la ratxa negativa que arrossega en els darrers partits. El resultat es veu entre l’afició com el punt d’inflexió per decidir a què pot optar l’equip de cara al final de la temporada.

Novament en horari de migdia com ha va passar en el partit de la primera volta, l’Espanyol s’enfronta al Rayo Vallecano. Tot i que només els separa un punt de diferència, són tres les posicions que allunyen els de Pochettino -onzens, després d’haver aconseguit un punt dels darrers 12- dels de Vallecas -vuitens amb 34 punts.

El tècnic de l’Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que el partit contra el Rayo ha de servir “per recuperar l’efecte Cornellà” de la temporada passada que s’ha perdut en els darrers partits. Sobre el rival, al qual es va imposar en la primera volta per la mínima (0-1), ha assegurat que es tracta d’un equip “ofensiu, no es tanquen juguin on juguin”. Segons Pochettino, els madrilenys són un equip amb una “línia defensiva avançada, molta mobilitat i que aprofita bé els espais”. U partit, per tant, molt diferent als perduts recentment a Cornellà.

El que també s’ha posicionat ha estat Sandoval. L’entrenador del Rayo Vallecano també ha tingut paraules d’elogi pel joc dels blanc-i-blaus: “Sabem molt bé qui és l’Espanyol, és l’equip que pràcticament ens va anul·lar el nostre estil de joc. No va ser molt superior, però no ens va deixar ser el Rayo que som”, ha assegurat el tècnic.

Un dels protagonistes del partit serà Raúl Tamudo, que torna a Cornellà aquest cop com a davanter d’un equip al qual està donant molt bons resultats. Precisament Sandoval també s’ha referit al que va ser jugador blanc-i-blau durant gran part de la seva carrera futbolística: “M’he trobat molts professionals que són de 9, però Tamudo és de 10”, ha assegurat el tècnic abans d’afirmar que no dubta que el de Santa Coloma farà un bon partit tot i el component emocional que comporta jugar davant la que va ser la seva afició. En aquest sentit, Tamudo ha descrit el partit com a “especial” i ha tingut un record per l’afició blanc-i-blava, a la qual ha assegurat que “estimo, perquè van estar amb mi en els bons i en els mals moments”.

Quant a les altes i les baixes, convocatòria inèdita de Pochettino aquesta setmana, marcada per les baixes de Raúl Rodríguez, que haurà d’estar tres setmanes fora dels terrenys de joc per lesió, i Forlín i Weiss, que han de complir un partit de sanció després d’haver vist cinc targetes grogues. Precisament les baixes en defensa han fet que Mauricio Pochettino convoqués el jove del filial Quaye. Finalment, també Walter Pandiani torna a la convocatòria després d’haver-se recuperar de la lesió que l’ha tingut setmanes apartat dels terrenys de joc.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Casilla, Javi López, Amat, H. Moreno, Dídac, Baena, Romaric, Verdú, Coutinho, Coutinho i Álvaro.
  • Rayo Vallecano: Joel, Tito, Arribas, Pulido, Casado, Javi Fuego, Movilla, Trashorras, Micho, Armenteros i Tamudo
  • Àrbitre: Teixeira Vitienes (comitè càntabre)
  • Horari: A les 12 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat

Article publicat a laJornada.cat l’11 de Març de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s