Un escenari complicat per acabar amb la mala ratxa

L’Espanyol visita el Bernabéu amb l’objectiu de refer-se dels tres darrers partits, en els quals només ha aconseguit un dels nou punts possibles. El retorn de Sergio García, recuperat de la seva lesió, és la principal novetat per als blanc-i-blaus

El Bernabéu no sembla l’estadi més propici per acabar amb la mala ratxa de l’Espanyol. tot i així, els homes de Pochettino es presenten a Madrid sense complexes i per intentar guanyar un partit que saben que serà complicat.

El Madrid és el líder de la Lliga amb 64 punts, mentre que l’Espanyol, amb poc més de la meitat (33 punts) ha perdut les places europees després dels darrers mals resultats i ja es situa a la novena posició. Mauricio Pochettino, que encara no ha aconseguit guanyar al Bernabéu, assegura que l’equip hi a “amb la il·lusió” d’imposar-se, tot i saber del perill del Madrid i desfer-se en elogis als de Mourinho: “no té cap punt dèbil: és un equip sòlid i amb qualitat”, ha assegurat el tècnic argentí abans d’afegir que els punts d’avantatge sobre el Barcelona converteixen el Madrid en “l’equip més regular tant en resultats com en producció futbolística”. El que també ha parlat ha estat José Mourinho, que tampoc ha estalviat elogis cap a l’Espanyol i un Pochettino que fa unes setmanes sonava com el seu possible substitut. El portuguès ha definit els blanc-i-blaus com “un gran equip amb un gran entrenador”.

Pel que fa a les convocatòries, destaquen els retorns de Thievy i Romaric, que van complir un partit de sanció contra el Llevant per haver vist cinc targetes grogues; i, especialment, el de Sergio Garcia, ja recuperat de la lesió que l’ha tingut fora dels terrenys de joc durant les darreres setmanes. Pel que fa a les baixes, destaca la sortida de la convocatòria de Rui Fonte, a qui Pochettino no ha fet viatjar. Pel que fa al Madrid, s’espera que un vell conegut espanyolista, José Callejón, sigui titulat. A mode d’anècdota, sorprenen les estadístiques del de Motril amb l’equip blanc, ja que en el que porten de temporada ha marcat només un gol menys que els que va anotar en els tres anys al club blanc-i-blau.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Madrid: Casillas, Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Ozil, Callejón, C. Ronaldo i Higuain.
  • Espanyol: Casilla, Javi López, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Forlín, Romaric, Verdú, Weiss, Coutinho i Álvaro.
  • Àrbitre: Teixeira Vitienes (comitè càntabre)
  • Horari: A les 21:30 hores
  • Estadi: Santiago Bernabéu

Article publicat a laJornada.cat el 4 de Març de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s