Contra un rival en decadència

L’Espanyol s’enfronta al Llevant, el que ha estat el quart classificat durant gran part de la temporada, en una nova ocasió per refer-se dels dos darrers mal resultats

Un rival directe. Això ha estat durant gran part de la temporada el Llevant per a un Espanyol que tenia la Champions a l’horitzó, però topava constantment amb un Llevant que no abandonava la seva quarta posició. Després dels darrers resultats, però, l’Espanyol ha cedit la quarta plaça a l’Athletic, ambdós amb 33 punts, mentre que el rival es troba en setena posició, un punt per sota.

Els dos equips veuen en aquest partit una oportunitat per tornar a les victòries. L’entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, conegut com a JIM, ha assegurat que estan decidits a tornar als bons resultats. “L’Espanyol és un equip molt potent, però no ens fixem en el potencial del rival, anem a competir convençuts i estem desitjant trencar aquesta mala ratxa. Tenim respecte al rival, però és hora de trencar la mala ratxa amb una victòria a Cornellà”, ha afirmat el tècnic. I precisament de l’estadi de l’Espanyol, el fortí que havia de portar les victòries, ha parlar l’entrenador local, Mauricio Pochettino. Segons l’argentí, el terreny de joc no es troba en les condicions adequades: “Està malament. No és el terreny de joc que voldríem , és propici als equips que vénen a jugar d’una manera diferent a la nostra. L’equip no està còmode a la gespa de l’estadi, no ens afavoreix i és força inestable”, ha criticat. Respecte al rival, Pochettino ha assegurat que no ha canviar respecte a la primera volta i que segueix sent un conjunt “perillós, amb jugadors experimentats”.

Pel que fa a altes i baixes, dues peces fonamentals de l’Espanyol, com Verdú i Dídac, absents en el darrer partit de Lliga, tornen a la convocatòria. El que també podrà participar en el partit serà Javi López que, tot i haver marxat lesionat del partit contra el Getafe, s’ha pogut recuperar a temps. Els que no hi seran són Romaric i Thievy per sanció. Per part del Llevant, no viatgen Botelho, Asier del Horno, Juanlu i El Zhar.

Article publicat a laJornada.cat el 25 de Febrer de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s