Seguir la bona ratxa conta el cuer

L’Espanyol s’enfronta al Saragossa a Cornellà en un horari que s’espera que porti una entrada generosa a l’estadi

Set partits sense perdre suma ja l’equip de Mauricio Pochettino, home de moda aquesta setmana pels rumors que el situen lluny de l’Espanyol de cara a la propera temporada, tot i que el mateix entrenador ha mostrat la seva intenció de seguir a la banqueta blanc-i-blava. Per tal de mantenir aquesta bona dinàmica, l’Espanyol busca guanyar al Saragossa, cuer d’aquesta Lliga amb dotze punts, situats ja a onze de la salvació. L’horari, les 12 del migdia, s’ha rebut entre els blanc-i-blaus com quelcom positiu, i el club ha impulsar una campanya per tal que l’estadi de Cornellà-el Prat s’ompli d’aficionats amb les famílies, ja que l’horari així ho permet.

Les diferències entre els dos equips són clares. L’Espanyol arriba en una bona dinàmica, sense haver perdut cap dels darrers sis partits, i cinquè amb 32 punts -els mateixos que el Llevant, quart classificat-, mentre que els de Manuel Jiménez són cuers amb 12. Precisament el tècnic del Saragossa ha declarat que “admiro l’Espanyol. La manera que tenen de treballar és la realitat del futbol actual, i això suposa un orgull per a tot el futbol espanyol”.

Però si hi ha quelcom pel que és especial aquest partit és pel retorn d’un dels ídols que l’Espanyol ha tingut en els darrers anys. Luis García, que va marxar aquest estiu al Saragossa, torna a la que va ser casa seva, on s’espera que l’afició li mostri tot el seu afecte, després que l’asturià no es pogués acomiadar de la que va ser la seva afició sobre el terreny de joc, fet que lamentava en la roda de premsa del seu comiat.

En el capítol d’altes i baixes, Juan Albín ha tornat a la infermeria, després de ressentir-se durant la setmana de la lesió que el va tenir fora dels terrenys de joc durant quatre mesos. Victor Sánchez tampoc arribarà per jugar aquest partit. Finalment, Jordi Amat i Christian Alfonso han tornat a la llista de convocats de la qual han caigut els joves del filial Cristian Gómez i Zou.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Kiko Casilla, Galán, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Romaric, Forlín, Verdú, Weiss, Coutinho i Uehe.
  • Saragossa: Roberto, Pablo Álvarez, Da Silva, Paredes, Obradovic, Dujmovic, Apoño, Juan Carlos, Lafita, Luis García i Postiga
  • Àrbitre: Muñiz Fernández (comitè asturià)
  • Horari: A les 12 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat

Article publicat a laJornada.cat el 12 de Febrer de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s