Toca centrar-se en la Lliga

L’Espanyol s’enfronta al Mallorca amb l’objectiu d’oblidar al desastre de la Copa i centrar-se en mantenir la posició privilegiada a la classificació.

Quatre dies després que el Mirandés, un equip de Segona B, fes història en eliminar l’Espanyol de la Copa del Rei en el darrer minut del partit, els homes de Pochettino reben el Mallorca a Cornellà-el Prat, en un partit en el qual des del club s’ha animat l’afició a acudir a l’estadi. Pochettino, Verdú o, fins i tot, Joan Collet, són alguns dels qui han fet un crit als aficionats per tal que no deixin l’equip de banda en moments tan difícils com l’actual.

Els balears vénen com l’Espanyol de ser eliminats de la Copa del Rei en el seu camp per l’Athletic Club. A més, compten amb l’absència del seu primer entrenador, el sancionat Joaquin Caparrós, i seran dirigits a Cornellà per Luciano Martin “Luci”, el segon tècnic de l’equip. Precisament Luci ha assegurat sobre el seu rival que “tenen jugadors joves que han d’aprendre i millorar. Han comès errors, els hauran valorat”.

Mauricio Pochettino ha assegurat sobre la desfeta a la Copa que “és la nostra obligació oblidar el que va passar a Miranda d’Ebre i centrar-nos en el Mallorca. Tenim una bona ocasió per tal de consolidar-nos a la classificació”. Respecte al partit de demà, ha declarat que “Els jugadors estan bé, em deixa molt tranquil la forma anímica i física en la qual estan. Tinc total confiança en què demà farem un bon partit”. Per al matx, el tècnic argentí ha convocat fins a cinc jugadors del filial blanc-i-blau: Edgar Badia, Christian Alfonso, Cristian Gómez, Bacari i Thievy.

En definitiva, es tracta de dos equips que vénen en una bona ratxa a la Lliga però després d’haver estat eliminats de la Copa del Rei. El factor Cornellà podria ser decisiu si l’afició decideix fer costat al seu equip.