Dátolo deixa l’Espanyol

El jugador argentí ha arribat a un acord amb el que ha estat el seu club durant els gairebé dos darrers anys, i marxa a l’Internacional de Porto Alegre

Jesús Dátolo no ha aconseguit convèncer Mauricio Pochettino ni l’afició en l’any i mig que ha estat part del primer equip de l’Espanyol. Posat en dubte per l’afició i després dels rumors de la darrera setmana, jugador i club han arribat a un acord per rescindir el contracte que els lligava. En les properes hores es farà oficial el fitxatge de l’argentí per l’Internacional de Porto Alegre, després que viatgi a Brasil i passi la revisió mèdica.

Dátolo va arribar cedit a l’Espanyol en el mercat d’estiu anterior a l’inici de la temporada 2010-2011. En el mercat d’hivern posterior, l’Espanyol es va fer amb el 100% dels seus serveis. En tots els minuts que ha jugat, s’ha mostrat més revolucionat del compte i no ha acabat de fer-se amb la confiança del seu entrenador, Mauricio Pochettino, en cap moment.