Dátolo deixa l’Espanyol

El jugador argentí ha arribat a un acord amb el que ha estat el seu club durant els gairebé dos darrers anys, i marxa a l’Internacional de Porto Alegre

Jesús Dátolo no ha aconseguit convèncer Mauricio Pochettino ni l’afició en l’any i mig que ha estat part del primer equip de l’Espanyol. Posat en dubte per l’afició i després dels rumors de la darrera setmana, jugador i club han arribat a un acord per rescindir el contracte que els lligava. En les properes hores es farà oficial el fitxatge de l’argentí per l’Internacional de Porto Alegre, després que viatgi a Brasil i passi la revisió mèdica.

Dátolo va arribar cedit a l’Espanyol en el mercat d’estiu anterior a l’inici de la temporada 2010-2011. En el mercat d’hivern posterior, l’Espanyol es va fer amb el 100% dels seus serveis. En tots els minuts que ha jugat, s’ha mostrat més revolucionat del compte i no ha acabat de fer-se amb la confiança del seu entrenador, Mauricio Pochettino, en cap moment.

Article publicat a laJornada.cat el 25 de Gener de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s