Superar l’obstacle Anduva

L’Espanyol juga la tornada de quarts de final de la Copa del Rei i visita el camp del Mirandés, on l’afició farà pressió per tal que els de Pochettino perdin el poc avantatge que tenen

Un partit d’infart. Així por ser definit el partit d’anada de quarts de final, en el que l’Espanyol es va imposar per 3 a 2 al Mirandés, amb els res gols en els quatre darrers minuts. Semblava impossible, però a aquest equip no li agraden les coses fàcils i, amb el suport de l’afició va aconseguir guanyar un un partit en el que els de Carlos Pouso van ser molt superiors als catalans.

Anduva es perfila com un camp molt difícil en el que els homes de Pochettino hauran de lluitar de valent per aconseguir mantenir l’avantatge de l’anada i passar així a les semifinals de Copa. Només l’Alavés ha estat capaç de guanyar el Mirandés a casa seva. I si l’Espanyol va guanyar és en part per la presència de la seva afició, el mateix element que volen aprofitar els homes de Carlos Pouso pel partit de tornada. El tècnic local ha assegurat que “m’agradaria que tothom que tingui bandera la pengi, que quan vinguin vegin que Anduva comença a les primeres cases de la ciutat”.

Mauricio Pochettino s’ha mostrat confiat de les possibilitats del seu equip i ha afirmat que aniran a totes per guanyar el partit, sense especular amb el resultat. Respecte a l’ambient que l’Espanyol es pot trobar a Anduva, el tècnic argentí ha assegurat que el partit serà “complicat per les dimensions reduïdes del terreny de joc, el rival i l’entorn. Hi haurà molta pressió, ja que l’afició rival estreny”. La principal novetat en la convocatòria dels blanc-i-blaus és el retorn de Javi López, que no va ser al partit contra el Granada per molèsties.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Mirandés: Nauzet, Germendia, Caneda, Corral, Iribas, Raúl García, Martins, Mujika, Muneta, Pablo Infante i Alain.
  • Espanyol: Casilla, Raúl R., Amat, H. Moreno, Dídac,  Romaric,Forlín, Verdú, Weiss, Thievy i Rui Fonte.
  • Àrbitre: Ayza Gómes (comitè valencià)
  • Horari: A les 21:30 hores
  • Estadi: Anduva