Superar l’obstacle Anduva

L’Espanyol juga la tornada de quarts de final de la Copa del Rei i visita el camp del Mirandés, on l’afició farà pressió per tal que els de Pochettino perdin el poc avantatge que tenen

Un partit d’infart. Així por ser definit el partit d’anada de quarts de final, en el que l’Espanyol es va imposar per 3 a 2 al Mirandés, amb els res gols en els quatre darrers minuts. Semblava impossible, però a aquest equip no li agraden les coses fàcils i, amb el suport de l’afició va aconseguir guanyar un un partit en el que els de Carlos Pouso van ser molt superiors als catalans.

Anduva es perfila com un camp molt difícil en el que els homes de Pochettino hauran de lluitar de valent per aconseguir mantenir l’avantatge de l’anada i passar així a les semifinals de Copa. Només l’Alavés ha estat capaç de guanyar el Mirandés a casa seva. I si l’Espanyol va guanyar és en part per la presència de la seva afició, el mateix element que volen aprofitar els homes de Carlos Pouso pel partit de tornada. El tècnic local ha assegurat que “m’agradaria que tothom que tingui bandera la pengi, que quan vinguin vegin que Anduva comença a les primeres cases de la ciutat”.

Mauricio Pochettino s’ha mostrat confiat de les possibilitats del seu equip i ha afirmat que aniran a totes per guanyar el partit, sense especular amb el resultat. Respecte a l’ambient que l’Espanyol es pot trobar a Anduva, el tècnic argentí ha assegurat que el partit serà “complicat per les dimensions reduïdes del terreny de joc, el rival i l’entorn. Hi haurà molta pressió, ja que l’afició rival estreny”. La principal novetat en la convocatòria dels blanc-i-blaus és el retorn de Javi López, que no va ser al partit contra el Granada per molèsties.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Mirandés: Nauzet, Germendia, Caneda, Corral, Iribas, Raúl García, Martins, Mujika, Muneta, Pablo Infante i Alain.
  • Espanyol: Casilla, Raúl R., Amat, H. Moreno, Dídac,  Romaric,Forlín, Verdú, Weiss, Thievy i Rui Fonte.
  • Àrbitre: Ayza Gómes (comitè valencià)
  • Horari: A les 21:30 hores
  • Estadi: Anduva

Article publicat a laJornada.cat el 24 de Gener de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s