Acabar la primera volta ben situats

L’Espanyol s’enfronta al Granada en la que hauria d’haver estat la primera jornada de Lliga, amb l’objectiu de no perdre de vista les posicions europees.

Cornellà-el Prat rep la visita del Granada després de dues setmanes en les quals els partits entre setmana han fet variar la rutina dels assistents a l’estadi. L’equip encapçalat per Fabri arriba a terres catalanes en un mal moment tant esportiu com institucional. Esportivament, el Granada es troba a la part baixa de la taula, amb dinou punts, un més que l’Sporting, primer equip que descendiria si la Lliga acabés avui mateix. A més, el tècnic dels andalusos, Fabri, va criticar els seus homes després del darrer partit, fet que ha causat polseguera en el club andalús.

Tot i així, l’entrenador de l’Espanyol, Mauricio Pochettino, que divendres va complir tres anys a la banqueta blanc-i-blava, no es confia: “Està en una posició baixa de la taula però ja ha portat de corcoll diversos equips”, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit. Tampoc han faltat els elogis per part del rival. Fabri ha definit l’Espanyol com un equip “difícil, amb profunditat, intensitat, joventut i il·lusió”.

Pochettino s’ha trobat amb alguns contratemps a l’hora de fer l’alineació. A la ja coneguda manca de davanters per l’absència de Sergio García i Álvaro Vázquez, i a l’espera que arribi un davanter al mercat d’hivern per treure pressió a Thievy, s’afegeix la baixa d’última hora de Javi López, que s’hauria vist ressentit de l’esforç físic realitzat els darrers dies.

En la convocatòria de Mauricio Pochettino destaca l’entrada de Bakari, que ja va debutar amb el primer equip contra el València. Fabri, per la seva banda, no podrà comptar amb el porter Figueras i ha deixat fora de la llista a Martins, però hi ha inclòs per primera vegada Borja Gómez. A més, un altre dels protagonistes del partit serà Moisés Hurtado, que s’enfronta al club en el que es va formar com a futbolista.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Kiko Casilla, Galán, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Forlín, Romaric, Verdú, Weiss, Álvaro i Thievy.
  • Granada: Julio Cesar, Nyom, Mainz, Borja Gómez, Siqueira, Fran Rico, M. Rico, Uche, Jara, Benítez i Inghalo.
  • Àrbitre: Del Cerro Grande (comitè madrileny(
  • Horari: A les 18 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat

Article publicat a laJornada.cat el 21 de Gener de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s