Acabar la primera volta ben situats

L’Espanyol s’enfronta al Granada en la que hauria d’haver estat la primera jornada de Lliga, amb l’objectiu de no perdre de vista les posicions europees.

Cornellà-el Prat rep la visita del Granada després de dues setmanes en les quals els partits entre setmana han fet variar la rutina dels assistents a l’estadi. L’equip encapçalat per Fabri arriba a terres catalanes en un mal moment tant esportiu com institucional. Esportivament, el Granada es troba a la part baixa de la taula, amb dinou punts, un més que l’Sporting, primer equip que descendiria si la Lliga acabés avui mateix. A més, el tècnic dels andalusos, Fabri, va criticar els seus homes després del darrer partit, fet que ha causat polseguera en el club andalús.

Tot i així, l’entrenador de l’Espanyol, Mauricio Pochettino, que divendres va complir tres anys a la banqueta blanc-i-blava, no es confia: “Està en una posició baixa de la taula però ja ha portat de corcoll diversos equips”, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit. Tampoc han faltat els elogis per part del rival. Fabri ha definit l’Espanyol com un equip “difícil, amb profunditat, intensitat, joventut i il·lusió”.

Pochettino s’ha trobat amb alguns contratemps a l’hora de fer l’alineació. A la ja coneguda manca de davanters per l’absència de Sergio García i Álvaro Vázquez, i a l’espera que arribi un davanter al mercat d’hivern per treure pressió a Thievy, s’afegeix la baixa d’última hora de Javi López, que s’hauria vist ressentit de l’esforç físic realitzat els darrers dies.

En la convocatòria de Mauricio Pochettino destaca l’entrada de Bakari, que ja va debutar amb el primer equip contra el València. Fabri, per la seva banda, no podrà comptar amb el porter Figueras i ha deixat fora de la llista a Martins, però hi ha inclòs per primera vegada Borja Gómez. A més, un altre dels protagonistes del partit serà Moisés Hurtado, que s’enfronta al club en el que es va formar com a futbolista.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Kiko Casilla, Galán, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Forlín, Romaric, Verdú, Weiss, Álvaro i Thievy.
  • Granada: Julio Cesar, Nyom, Mainz, Borja Gómez, Siqueira, Fran Rico, M. Rico, Uche, Jara, Benítez i Inghalo.
  • Àrbitre: Del Cerro Grande (comitè madrileny(
  • Horari: A les 18 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat