Què està passant?

“Espero que no es tornin a queixar sobre els arbitratges”, sentia en una conversa sobre el partit d’anada de quarts de final de la Copa del Re. Efectivament, estem vivint uns dies insòlits en clau blanc-i-blava.

Probablement tot va començar en el derbi contra el Barcelona en el qual, per primera vegada des de que una servidora veu derbis, l’àrbitre va afavorir l’Espanyol en perdonar unes mans de Raúl Rodríguez que van evitar el segon gol blaugrana. I, lluny del que qualsevol podria pensar, gol a cinc minuts pel final. De la mateixa manera, en el partit de Copa contra el Mirandés, tres gols en els cinc darrers minuts deixaven l’eliminatòria oberta.

Tot s’ha de dir, i els de Pochettino van rebre la tan útil ajuda de l’àrbitre, Mateu Lahoz. El col•legiat va impedir el que hauria estat una festa per als aficionats del Mirandés -que van mostrar un comportament exemplar al llarg del partit- en perdonar els dos penals de Jordi Amat. Destacable és, també, l’actitud del tècnic del Mirandés, Carlos Pouso, en la roda de premsa posterior al partit, en la qual es va negar a parlar dels arbitratges.

Però anem al que toca. L’Espanyol rebent ajudes arbitrals. Insòlit. Però, després dels cops que ens han perjudicat, acceptem quan ens ajuden puntualment! I cal, així mateix, aprofitar l’avinentesa. I evitar sorpreses a Anduva. Cal, en definitiva, anar a totes.

Article original publicat a laJornada.cat el 19 de Gener de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s