Amb humilitat, contra el Mirandés

L’Espanyol juga l’anada dels quarts de final de la Copa evitant qualsevol etiqueta de favorit tot i jugar contra un equip de Segona Divisió B

Deien que aquesta és la Copa de l’Espanyol. Després de l’eliminatòria d’infart contra el Còrdova, és el Mirandés, equip militant a Segona Divisió B, el que espera a quarts de final. Els de Carlos Pouso són la sorpresa d’aquesta competició, després d’haver eliminat dos equips de Primera Divisió en les eliminatòries anteriors, Vila-real i Ràcing de Santander.

Mauricio Pochettino té clara la seva opinió sobre els de Miranda d’Ebre: “És un conjunt agressiu, que té clara la seva idea de joc; treballa molt bé el joc directe i les segones jugades. Ens trobarem un rival valent, molt físic i agressiu”, ha assegurat el tècnic blanc-i-blau. Ha resumit Pochettino en assegurar que “no serà un rival ni una eliminatòria fàcil”. L’entrenador ha confiat en la presència de gran part de l’afició a Cornellà, després de la resposta que hi va haver en el partit contra el Còrdova. Per si no n’hi hagués prou, el club s’ha encarregat d’animar els aficionats, amb entrades a cinc euros per als socis. S’espera d’altra banda la presència d’alguns centenars d’aficionats del Mirandés, que viatjaran a Barcelona per donar suport al seu equip.

El tècnic del Mirandés ha confessat que el seu equip és “inferior” als blanc-i-blaus però que tenen “una gran il·lusió de fer les coses bé”. Pouso també ho té clar: “Haurem de jugar un molt bon partit per poder minimitzar diferències i arribar al partit de tornada amb opcions”.

Pel que fa altes i baixes, en l’Espanyol ha caigut de la llista Pandiani, amb molèsties, i Rui Fonte per decisió tècnica. La bona notícia, però, és la tornada tant de Sergio García, que va complir un partit de sanció el cap de setmana, com de Romaric, que no va poder jugar contra el Sevilla per una clàusula del seu contracte.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Casilla, Galán, Amat, H. Moreno, Dídac, Forlín, Romaric, Verdú, Sergio García, Weiss i Álvaro.
  • Mirandés: Nauzet, Germendia, Caneda, Corral, Raúl García, Barahona, Munete, Garro, Martins, Pablo Infante i Alain.
  • Horari: A les 21 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat