Duel per Europa

Espanyol i Sevilla, empatats a punts, s’enfronten per aconseguir una victòria que, si tot va com els blanc-i-blaus esperen, podria ser important de cara al final de temporada.

Setè i vuitè classificats. 24 punts. Sevilla i Espanyol. Els dos equips s’enfronten (18:00 hores, Gol TV) en un duel amb regust a Europa League, a la qual ambdós equips podrien aspirar a finals de temporada.

L’Espanyol arriba al partit en una ratxa gairebé immillorable, després de treure un punt en el darrer partit de Lliga contra el Barcelona i d’aconseguir en el darrer moment el pas a quarts de final de la Copa del Rei -partit que jugaran dimarts vinent contra el Mirandés. L’acumulació de partits sembla no afectar un equip que, d’entrada, no hi estava acostumat i ha aconseguit aquests tan esperats resultats gracies, en gran part al folc moment que esta passant Álvaro Vázquez, amb quatre gols en quatre dies. El tècnic dels blanc-i-blaus, Mauricio Pochettino, ha assegurat que és molt conscient de les competicions que ha d’afrontar, i es gestionen des de la motivació i la il·lusió que dona estar competint.

El rival arriba en un moment ben diferent al de l’Espanyol, després d’haver caigut eliminat en els vuitens de final de la Copa per un València al qual, segons Pochettino, “van ser netament superiors”. L’entrenador dels andalusos, Marcelino García Toral, posat en dubte darrerament -s’especula sobre la seva sortida del club si caigués derrotat davant l’Espanyol- ha destacat dels catalans que “és un equip amb un bon nivell de joc, dinàmic, ràpid i com no estiguem molt bé a nivell de grup, ens generarà molts problemes”.

En el capítol d’altes i baixes, l’Espanyol recupera els fins ara lesionats Walter Pandiani i Albín, però tindria la ha coneguda baixa de Cristian Álvarez, a més de la de Sergio García, sancionat, i Romaric, per una clàusula del contracte.

Article publicat a laJornada.cat el 13 de Gener de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s