Toca Copa, cal guanyar

L’Espanyol s’enfronta al Còrdova en un partit en el qual haurà de remuntar el 2-1 de l’anada. La titularitat d’un dels porters del filial marca la prèvia del matx per banda blanc-i-blava.

Deixar-se remuntar un partit d’anada a la Copa del Rei porta conseqüències. I aquest vespre (21:00hrs.) a l’Espanyol li toca guanyar si vol seguir viu en aquesta competició. Un 2-1 de l’anada deixa les portes obertes a una victòria blanc-i-blava que els permeti seguir el camí cap a quarts.

No obstant, l’Espanyol arriba a aquest partit amb un contratemps important. El Comitè d’Apel·lació ha mantingut la sanció imposada a Kiko Casilla, per la qual va ser expulsat en el partit d’anada. Amb la lesió que Cristian Álvarez va patir en el darrer partit contra el Barça, i la no convocatòria de Carlos Kameni -del qual s’especula que en poques hores podria passar a formar part de la disciplina del Màlaga- són els dos porters del filial els encarregats de defensar la samarreta del primer equip en un partit tan estrany com vital.

L’entrenador del Còrdova, Paco Jémez, ha assegurat que aniran a totes a Cornellà i que “si hi ha un equip que pot notar el cansament, aquest és l’Espanyol”. Tot i així, reconeix que el favorit per al partit es l’equip de primera: “Però som gent acostumada a jugar amb el públic en contra, com ja vam fer contra el Betis i afrontarem el partit amb la màxima valentia”. Finalment, Jémez ha confessat haver estat assajant els penals amb els seus homes, per si finalment s’hagués de decidir l’eliminatòria des dels onze metres.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Edgar Badia, J. López, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Forlín, Romaric, Verdú, Weiss, Sergio García i Álvaro
  • Còrdova: Arias, Fuentes, Tena, Fernández, Prieto, Taira, Aguilar, Quero, Borja, Caballero i Pepe Diaz
  • Horari: a les 21 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat