Camí de roses

Sembla que el pas per la Copa del Rei de l’Espanyol hauria de ser fàcil. Aficionats i mitjans ja situaven els blanc-i-blaus només acabat el sorteig, com a mínim, a semifinals. I sí, el sorteig va anar bé -però que molt bé-. I també, si no s’aconsegueix la Copa contra aquests equips, vés a saber quan es podrà guanyar.

Però ja diuen que l’excepció confirma la regla i sembla que aquesta Copa és la dels modestos. La dels encara més modestos que l’Espanyol. el Mirandés va guanyar per dos gols a zero un Racing cada cop més enfonsat, mentre que l’Athletic Club no va ser capaç de marcar ni un gol a l’Albacete. Esperem que el Còrdova no segueixi l’exemple d’aquests humils equips que busquen posar contra les cordes dos de Primera.

En principi, no haurien d’haver-hi dubtes: aquest Espanyol en aquest context hauria d’arribar com a mínim a les portes de la final. Però, com bé ha assegurat Mauricio Pochettino, les dues Copes aconseguides d’aquest segle (2000 i 2006) es van guanyar amb humilitat. Fem un esforç. Costa. Però deixem de pensar en el derbi durant (només) 24 hores; centrem-nos en la Copa i no fem com a Vigo. El primer desig d’aquest 2012?Arribar a Cornellà amb tot dat i beneït.

Article original publicat a laJornada.cat el 5 de Gener de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s