Fer valer la sort del sorteig

L’Espanyol viatja a Còrdova per a disputar-se un lloc als quarts de final de la copa del Rei, competició molt important per als blanc-i-blaus

L’Espanyol viatja a Còrdova per a disputar-se un lloc als quarts de final de la copa del Rei, competició molt important per als blanc-i-blaus

El partit de Copa d’aquest vespre no serà el més interessant de la setmana, però segurament sí el més important. Després d’eliminar el Celta de Vigo, l’Espanyol visita un altre equip de Segona A, el Còrdova, amb l’objectiu de deixar ben encarrilada l’eliminatòria per a poder disputar els quarts de final. Els locals esperen il·lusionats, després d’haver fet un bon paper en la passada eliminatòria, en la qual van aconseguir eliminar el Betis.

Un partit incòmode si tenim en compte el derbi que espera aquest cap de setmana. Tot i així, la Copa és una de les competicions més importants per a un equip que hi trobaria una via per entrar a Europa. Mauricio Pochettino ha assegurat que no cal prioritzar cap de les competicions: “D’acord que la Copa seria el camí més curt per disputar competició europea l’any vinent, però totes dues són igual d’importants i tenim una plantilla que pot lluitar tots dos fronts”. Respecte al rival per aquesta eliminatòria, el tècnic argenti l’ha descrit un com “molt bon equip, semblant al Celta, que juga molt be i amb molta intensitat”.

Pel que fa a la convocatòria, Mauricio Pochettino ha portat a terres andaluses els dinou homes que tenia disponibles, i ha deixat Raúl Baena al marge després que el de Torrox no es recuperés de les seves molèsties. S’espera que, tot i el derbi, el tècnic no reservi molts jugadors de cara al cap de setmana.

En definitiva, un partit inoportú però vital per a que els pericos tirin endavant en una competició que, de guanyar-la, seria una via directa per jugar a Europa la temporada vinent.