Feliç 2012?

Vénen els Reis Mags, i esperem que plens de bones notícies per als aficionats de l’Espanyol. El Tió va ser prou generós: un sorteig de Copa amb resultats assequibles  sembla la primera oportunitat per a demostrar que, aquest any, els de Pochettino han fet les coses bé.

És per això que, benvolguts Reis Mags d’Orient, demanaríem que la dinàmica seguís en aquest sentit. La directiva ha fet les coses bé: pocs fitxatges i eficients (la mala sort amb les lesions és un altre assumpte en aquesta equació). El cos tècnic, encara millor: portar un equip fet per a la permanència, sumar nombrosos debuts de qualitat i fer-los creure que alguna cosa més que els 42 punts a final de temporada és possible. I els jugadors, la sorpresa d’aquest any: que aquest equip, probablement amb menys qualitat individual que la temporada passada, estigui aconseguint aquests resultats, vol dir alguna cosa.

Tot això mereix un premi, no? I què millor que el que el captà demanava en veu alta l’altre dia: si el sorteig de la Copa ha estat propici, aprofitar-lo i arribar lluny en aquesta competició. A més, guanyar-la significaria l’entrada directa a Europa. En una Lliga en la qual els llocs d’Europa League estaran disputats, la Copa és una via més que viable per assegurar-se un lloc en la competició europea. Europa seria una recompensa important per un equip encapçalat per un entrenador que, tot i les seves peculiaritats –que en són algunes- ha aconseguit uns resultats destacables amb un equip del qual a principis d’aquesta temporada no se n’esperava massa.

Però ha arribat l’any nou i, amb ell, un suplici per als aficionats pericos: el mercat d’hivern. I amb el mercat d’hivern, arriba l’etern debat: Necessitem un ‘9’? Si ve, benvolguts Reis, benvingut serà. Però per aquest inici d’any cal esperar el que difícilment es troba a cal perico: tranquil·litat. I és que a l’Espanyol acostuma a passar que de rumor en rumor s’arriba a l’últim mercat, es (mal)ven algun jugador, i intentem trobar-hi recanvi.

Benvolguts Mags de l’Orient, els desitjos per l’entrant 2012 estan clars: una ràpida recuperació dels jugadors lesionats –alguns dels més importants d’aquest equip-, tranquil·litat respecte als fitxatges i les vendes i, si és possible, la Copa o l’entrada a Europa. Aquest 2012, per què no, ha de ser l’any d’aquest Espanyol.

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s