Xavi Hernández, el millor català de Primera

El de Terrassa ha estat, segons els lectors de laJornada.cat, el millor d’aquest 2011

Xavi Hernández. Aquest és el nom del que els lectors de laJornada.cat han decidit que és el millor jugador català de Primera Divisió. Els resultats no han deixat lloc a cap dubte: un 63% dels votants així ho han desitjat. Al de Terrassa el segueixen el jugador de l’Espanyol Joan Verdú (11%) i els companys de Xavi Victor Valdés (9%) i Cesc Fábregas (5%). Si en un inici, els primers jugadors van anar ascendint més o menys paral•lelament, els darrers dies han estat els que han fet Xavi guanyador molt destacat.

El perfil del guanyador

El millor jugador català de Primera del 2011 és de sobres conegut per tothom. Amb 31 anys és des de fa temps un dels pilars bàsics d’un Barça que, sota la seva batuta, ho guanya tot. Entre les seves fites aquest 2011,e s troben l’haver aconseguit ser el jugador que més partits oficials ha jugat amb el Barça -supera així Miguel- i el que més títols ha aconseguit, després de la Champions i les dues Supercopes. Finalment, va quedar en tercer lloc en el rànquing de la pilota d’or de la FIFA per darrere del seu company Leo Messi.

Article publicat a laJornada.cat el 2 de Gener de 2012.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s