Oscar Díaz fitxa pel Girona

El jugador madrileny volia canviar d’aires i deixa el Xerès. L’equip català pagarà 30.000 euros pels seus serveis.

Raul Agné ja coneix el nou fitxatge del Girona. Ho fa des de que va coincidir amb ell al Recreativo de Huelva fa dues temporades. Amb 27 anys, Oscar Díaz abandona el Xerès, on ha jugat dotze partits aquesta temporada –només ha estat titular en tres ocasions. El jugador buscava un canvi d’aires i arriba al Girona amb un contracta per acabar aquesta temporada i disputar-ne una més. La propera setmana, començarà a entrenar-se amb els seus nous companys.

El jugador ja te experiència a Segona Divisió, on ha jugat amb equips com l’Elx, on va coincidir amb el Director Esportiu, Mario Barrera, el Celta, el Recreativo, o el darrer, el Xerès. Oscar Díaz és el tercer fitxatge del Girona, del qual ja s’ha conegut les incorporacions de Dani Erencia i Emmanuel Omgba. Per aconseguir-ho, el club de Montilivi ha pagat un traspàs gairebé simbòlic: 30.000 euros.