Oscar Díaz fitxa pel Girona

El jugador madrileny volia canviar d’aires i deixa el Xerès. L’equip català pagarà 30.000 euros pels seus serveis.

Raul Agné ja coneix el nou fitxatge del Girona. Ho fa des de que va coincidir amb ell al Recreativo de Huelva fa dues temporades. Amb 27 anys, Oscar Díaz abandona el Xerès, on ha jugat dotze partits aquesta temporada –només ha estat titular en tres ocasions. El jugador buscava un canvi d’aires i arriba al Girona amb un contracta per acabar aquesta temporada i disputar-ne una més. La propera setmana, començarà a entrenar-se amb els seus nous companys.

El jugador ja te experiència a Segona Divisió, on ha jugat amb equips com l’Elx, on va coincidir amb el Director Esportiu, Mario Barrera, el Celta, el Recreativo, o el darrer, el Xerès. Oscar Díaz és el tercer fitxatge del Girona, del qual ja s’ha conegut les incorporacions de Dani Erencia i Emmanuel Omgba. Per aconseguir-ho, el club de Montilivi ha pagat un traspàs gairebé simbòlic: 30.000 euros.

Article publicat a laJornada.cat el 30 de Desembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s