Copa i Europa

L’altre dia sentia estranyada com als jugadors de l’Espanyol ja no es reprimeixen quan toca ser ambiciosos. És més, sembla que cada cop n’hi ha més que “estan sortint de l’armari”. Així, si ja Verdú assegurava un mes enrere que aquest Espanyol podia fer grans coses, aquesta setmana ha estat el capità, Christian Álvarez, qui ha assegurat que els blanc-i-blaus volen –i poden- fer un gran paper a la Copa del Rei –una de les competicions que més seriosament s’ha de prendre aquest equip- i, per què no, arribar a Europa.

Les festes nadalenques han portat bones notícies als homes de Pochettino. O, com a mínim, això és el que es podria pensar veient el que el sorteig els ha deparat: el rival més difícil que s’hauria de batre abans de la final seria l’Athletic Club o la Real Sociedad, dos clubs de primera als quals l’Espanyol podria plantar cara. El sorteig de Copa no podria haver estat més propici i, encara que punxar en els casos més insòlits sigui part de la nostra expertise, si no se supera el Còrdova a doble partit, caldrà una reflexió.

Els ànims de l’afició, com anem dient en les darreres setmanes, està pels núvols. La confiança dels futbolistes, sembla que també. Serà aquest, l’any del qual ningú esperava res, aquell en què l’Espanyol tornarà a les portades dels diaris? A hores d’ara, el seny hauria de frenar els qui s’atreveixen a pensar-ho. Però els aficionats ho esperen, els jugadors ho volen i el club hi confia. Que pot fallar?

Article original publicat a laJornada.cat el 28 de Desembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s