“This is Cornellà”

Aquest és l’eslògan que fa poc més d’un any La Curva utilitzava per animar la gent a assistir al derbi català de Primera Divisió. Un any després, sembla que aquest lema arriba al seu punt àlgid: vuit gols en els darrers dos partits a Cornella. Queda la incògnita de si es podria explicar la millora pel retorn de Sergio Garcia, que ha tornat poc abans de Nadal, i ho ha fet per la porta gran, marcant en els tres darrers partits.

L’afició està contenta. Poc s’esperaven, després de la mala ratxa que va crear l’equip fa poques setmanes, que arribarien a l’aturada nadalenca amb la moral pels núvols. Una moral que ja ha portat els aficionats a mostrar les ganes que tenen de derbi. I de donar la sorpresa en aquest. L’eufòria és exagerada, això és cert. Però, per què no somniar amb una primera nit màgica a Cornella?

Els dos darrers partits que els homes de Pochettino han regalat a la seva afició, l’han esperonat. El derbi arriba en el millor moment.
Si ens parem a recordar, la sorpresa ha arribat quan ningú esperava res del partit: el 3-1 a Montjuïc i un 1-2 al Camp Nou són dues experiències que no hauríem d’oblidar. I, com diria aquell, l’experiència és un grau. L’eufòria no farà més que enfonsar l’aficionat perico si el resultat no és el desitjat. El favorit del partit, està clar. Deixem que les coses segueixin el seu camí i, en cas d’haver-hi sorpresa, major serà l’alegria. “This is Cornellà”, d’acord. Però tenim uns veïns molt duts, i no s’ha de perdre de vista en cap moment que al millor equip del món, no serà fàcil sorprendre’l. Rebaixem l’eufòria mentre preparem la veu i les banderes. Cornellà es prepara per al seu segon derbi.

Article original publicat a laJornada.cat el 21 de Desembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s