“This is Cornellà”

Aquest és l’eslògan que fa poc més d’un any La Curva utilitzava per animar la gent a assistir al derbi català de Primera Divisió. Un any després, sembla que aquest lema arriba al seu punt àlgid: vuit gols en els darrers dos partits a Cornella. Queda la incògnita de si es podria explicar la millora pel retorn de Sergio Garcia, que ha tornat poc abans de Nadal, i ho ha fet per la porta gran, marcant en els tres darrers partits.

L’afició està contenta. Poc s’esperaven, després de la mala ratxa que va crear l’equip fa poques setmanes, que arribarien a l’aturada nadalenca amb la moral pels núvols. Una moral que ja ha portat els aficionats a mostrar les ganes que tenen de derbi. I de donar la sorpresa en aquest. L’eufòria és exagerada, això és cert. Però, per què no somniar amb una primera nit màgica a Cornella?

Els dos darrers partits que els homes de Pochettino han regalat a la seva afició, l’han esperonat. El derbi arriba en el millor moment.
Si ens parem a recordar, la sorpresa ha arribat quan ningú esperava res del partit: el 3-1 a Montjuïc i un 1-2 al Camp Nou són dues experiències que no hauríem d’oblidar. I, com diria aquell, l’experiència és un grau. L’eufòria no farà més que enfonsar l’aficionat perico si el resultat no és el desitjat. El favorit del partit, està clar. Deixem que les coses segueixin el seu camí i, en cas d’haver-hi sorpresa, major serà l’alegria. “This is Cornellà”, d’acord. Però tenim uns veïns molt duts, i no s’ha de perdre de vista en cap moment que al millor equip del món, no serà fàcil sorprendre’l. Rebaixem l’eufòria mentre preparem la veu i les banderes. Cornellà es prepara per al seu segon derbi.