Toca tornar a treure profit de Cornellà

L’Espanyol s’enfrontarà al Celta de Vigo en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei d’enguany amb el factor camp a favor

Gols. Això és el que necessiten els homes de Pochettino si demà volen donar una alegria a una afició molt entregada amb la Copa del Rei. El resultat de l’anada, un zero a zero en el qual ni l’espectacle ni les ocasions van ser presents, fa imprescindible marcar com a mínim un gol a més de mantenir la porteria a zero. En aquest sentit, la solidesa defensiva que l’equip està mostrant aquesta temporada funciona com a garantia, mentre que el retorn de Sergio García i la bona forma de Joan Verdú fan presagiar que no hauria de ser difícil avançar-se en el marcador. Tot això amb el factor camp a favor -tot i la pobra entrada que s’espera- i contra un Segona Divisió que intentarà posar les coses difícils als de Pochettino.

El tècnic dels gallecs, Paco Herrera, ha acceptat que “l’Espanyol es el favorit” perquè “juga al seu camp i es de Primera”, però no amaga la il·lusió que aquesta competició desperta tant en ell com en els seus homes. L’entrenador de l’Espanyol, per la seva banda, reconeix que “cal guanyar, ja sigui per penals o per un gol d’avantatge”. Pochettino s’ha desfet en elogis al Celta en la roda de premsa prèvia al partit, en la que ha repetit que els de Vigo són un equip de Primera que per circumstàncies esta a Segona.

Es tracta d’un partit vital per a seguir en la Copa del Rei, de manera que el més probable és que els entrenadors no arrisquin i presentin els equips titulars. Així ja ho ha afirmat Paco Herrera, tot i que Pochettino no ha deixat clar quin pot ser l’onze inicial. Tot i així, s’espera que el tècnic blanc-i-blau segueixi apostant per Kiko Casilla a la porteria i Jordi Amat en l’eix de la defensa. El primer va ser un espectador mes del partit d’anada, ja que cap dels dos porters va tenir feina al llarg dels 90 minuts, mentre que el central va fer un bon paper que el podria ajudar a recuperar la confiança després d’haver passat de la titularitat a la banqueta.

Així doncs, un partit en el que el gol esdevé completament necessari i en el que l’Espanyol haurà de vigilar de no encaixar-ne cap si no es vol veure amb problemes per passar a vuitens de final.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Casilla, Forlín, Amat, Dídac, Baena, Cristian Gómez, Rui Fonte, Weiss, Dátolo i Álvaro
  • Celta: Sergio Álvarez, Oier, Túnez, Roberto Lago, Hugo Mallo, Borja Oubiña, Alex López, De Lucas, David Rodríguez, Bermejo i Orellana.
  • Horari: a les 20 hores
  • Estadi: Cornella-el Prat

Article publicat a laJornada.cat el 20 de Desembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s