Demostrar que no va ser casualitat

L’Espanyol s’enfronta a l’Sporting de Gijón en un partit del qual Mauricio Pochettino ha dit que és “un dels més durs que ens trobarem aquesta temporada”

Després de la golejada en lliga contra l’Atlético de Madrid i un molt més que dolent partit de Copa, l’Espanyol ha arribat a Gijón amb l’objectiu d’emportar-se tres punts molt complicats que li permetin arribar al Nadal amb una posició tranquil·la. La classificació no reflecteix la dificultat del partit. L’Sporting és el primer equip fora de descens, amb quinze punts, mentre que l’Espanyol, amb cinc més, es troba gairebé a les portes d’Europa. Tot i així, l’Sporting és un dels rivals més complicats a casa seva i d’això n’és conscient Mauricio Pochettino: “Ens trobarem amb un ambient hostil. Per a mi es un dels partits més durs als que ens hem enfrontat fins ara”.

Els dos equips arriben en un bon moment: confiança per als de Pochettino després d’haver trencat la ratxa de cinc partits sense guanyar, mentre que l’Sporting, que havia començat la lliga malament i que fins i tot havia vist perillar el lloc del seu entrenador, Manolo Preciado, també ha sabut sortir d’aquesta dinàmica i, en les darreres jornades, ha experimentat una millora considerable.

Pel que fa a les baixes, l’Espanyol segueix amb les ja més que conegudes de Javi López, Walter Pandiani i Javi Márquez. D’aquest darrer també en va parlar Mauricio Pochettino en la roda de premsa prèvia al matx: “està animat, pensant en la recuperació i en treballar aquests dies de vacances. Te l’ànim alt”. A més, Pochettino perd Forlín, que haurà de complir un partit de sanció. Qui ja l’ha complert i torna a la Lliga es Vladimir Weiss, que s’espera que torni a tenir lloc en l’equip titular.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Sporting: Juan Pablo, Botía, I. Hernández, Gregory, Canella, Rivera, A. Castro, Trejo, Novo, Las Cuevas i Barral.
  • Espanyol: Cristian, Galán, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Baena, Romaric, Weiss, Sergio García, Verdú i Álvaro
  • Àrbitre: Ayza Gómez (comitè valencià)
  • Horari: a les 18 hores
  • Estadi: El Molinón