Cornellà ha de tornar a donar resultats

L’Espanyol rep la visita d’un Osasuna molt fluix com a visitant amb l’objectiu de tornar a demostrar per què l’estadi és un fortí

Aconseguir els tres punts per tornar o si més no acostar-se a posicions europees. Aquest és l’objectiu de l’Espanyol, que rep l’Osasuna –a només dos punts dels blanc-i-blaus- a Cornellà-el Prat. Els navarresos es postulen com un equip contra el qual la victòria hauria de ser assequible. Els de Mendilivar, tot i ser onzens amb quinze punts, son un rival fluix a domicili. Precisament això és el que fa pensar que l’Espanyol podria acabar amb el rum-rum que corre sobre la seva manca de gol, ja que, tot i el bon joc els de Pochettino porten tres setmanes sense conèixer la victòria.

Malgrat tot, no els serà fàcil i s’hauran d’encomanar a l’encert d’un Álvaro Vázquez que darrerament ja té grans dificultats per veure porta. Les baixes ja conegudes de Javi Márquez, Javi López i Pandiani, unides a la de Sergio García, que no s’ha recuperat a temps de les seves molèsties, posen les coses més difícils a Pochettino a l’hora de decidir quin serà l’equip titulat. S’espera que Galán continuï ocupant el lateral dret mentre que el reincorporat Thievy serà l’encarregat de substituir Sergio García. Tot i així, el míster argentí podrà comptar amb Juan Forlín després que complís la setmana passada el seu partit de sanció. Finalment, destacable l’entrada a la convocatòria de Cristian Gómez, que podria tenir una nova oportunitat per a disputar uns minuts donades les baixes que té l’equip.

Mendilivar té també amb una llista destacable de baixes, entre les quals es compten noms com Raitala, Sergio Fernández, Jon Echalde, Masoud Shojaei i un ex perico, Marc Bertran. Tot i així, cal destacar la tornada a l’equip de Roversio, que podria sortir d’inici a l’eix de la defensa.

En definitiva, un partit que, tot i haver de ser en principi assequible, es podria veure influenciat per les nombroses baixes dels locals.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Cristian, Galán, R. Rodríguez, H. Moreno, Dídac, Forlín, Romaric, Verdú, Weiss, Thievy i Álvaro
  • Osasuna: Andrés Fernández, Damià, Roversio, Lolo, Satrústegui, Puñal, Nekouman, Cejudo, Raúl García, Lamah i Nino.
  • Àrbitre: González González
  • Horari: A les 18 hores
  • Estadi: Cornella-el Prat