Cornellà ha de tornar a donar resultats

L’Espanyol rep la visita d’un Osasuna molt fluix com a visitant amb l’objectiu de tornar a demostrar per què l’estadi és un fortí

Aconseguir els tres punts per tornar o si més no acostar-se a posicions europees. Aquest és l’objectiu de l’Espanyol, que rep l’Osasuna –a només dos punts dels blanc-i-blaus- a Cornellà-el Prat. Els navarresos es postulen com un equip contra el qual la victòria hauria de ser assequible. Els de Mendilivar, tot i ser onzens amb quinze punts, son un rival fluix a domicili. Precisament això és el que fa pensar que l’Espanyol podria acabar amb el rum-rum que corre sobre la seva manca de gol, ja que, tot i el bon joc els de Pochettino porten tres setmanes sense conèixer la victòria.

Malgrat tot, no els serà fàcil i s’hauran d’encomanar a l’encert d’un Álvaro Vázquez que darrerament ja té grans dificultats per veure porta. Les baixes ja conegudes de Javi Márquez, Javi López i Pandiani, unides a la de Sergio García, que no s’ha recuperat a temps de les seves molèsties, posen les coses més difícils a Pochettino a l’hora de decidir quin serà l’equip titulat. S’espera que Galán continuï ocupant el lateral dret mentre que el reincorporat Thievy serà l’encarregat de substituir Sergio García. Tot i així, el míster argentí podrà comptar amb Juan Forlín després que complís la setmana passada el seu partit de sanció. Finalment, destacable l’entrada a la convocatòria de Cristian Gómez, que podria tenir una nova oportunitat per a disputar uns minuts donades les baixes que té l’equip.

Mendilivar té també amb una llista destacable de baixes, entre les quals es compten noms com Raitala, Sergio Fernández, Jon Echalde, Masoud Shojaei i un ex perico, Marc Bertran. Tot i així, cal destacar la tornada a l’equip de Roversio, que podria sortir d’inici a l’eix de la defensa.

En definitiva, un partit que, tot i haver de ser en principi assequible, es podria veure influenciat per les nombroses baixes dels locals.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Cristian, Galán, R. Rodríguez, H. Moreno, Dídac, Forlín, Romaric, Verdú, Weiss, Thievy i Álvaro
  • Osasuna: Andrés Fernández, Damià, Roversio, Lolo, Satrústegui, Puñal, Nekouman, Cejudo, Raúl García, Lamah i Nino.
  • Àrbitre: González González
  • Horari: A les 18 hores
  • Estadi: Cornella-el Prat

Article publicat a laJornada.cat el 27 de Novembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s