Real-Espanyol, partit per determinar objectius

Els de Pochettino visiten Anoeta amb l’objectiu de mantenir-se en la zona alta de la classificació i intentar entrar novament en places europees.

L’Espanyol visita aquest migdia (12.00 hores) el camp de la Real Sociedad en un partit que ha de deixar clar quin és l’objectiu dels blanc-i-blaus aquesta temporada. Els bascos són, a priori, un rival assequible, situar a la cua de la classificació amb vuit punts, la meitat dels de l’equip de Pochettino. Tot i així, els dubtes que han assenyalat darrerament l’entrenador dels locals, Philippe Montanier, poden ser una arma de doble fil i avui el tècnic francès podria oblidar el seu ha típic 4-3-3 i apostar per un 4-3-2-1 com a darrera esperança per a donar ales al seu equip. Tot i així, Montanier tindrà dubtes al lateral, on tant Cadamuro com Estrada podrien ser titulars i a la punta d’atac, posició en què Llorente podria recuperar la titularitat deu mesos després i passar, així, per davant d’Agirretxe.

Pochettino haurà de fer canvis en l’onze titular degut a totes les baixes que afecten l’equip: homes indiscutiblement titulars com Javi López, Javi Márquez o Juan Forlín i un revulsiu de qualitat com Walter Pandiani s’han hagut de quedar a Barcelona per recuperar-se de les seves molèsties. En el seu lloc, han entrat en la convocatòria els joves del filial Cristian Gómez, Victor Álvarez i Albert Canal. Ernesto Galán i Baena comptaran amb un lloc a l’onze inicial per cobrir les baixes dels seus companys, mentre que queda el dubte sobre què passarà amb un Dátolo que, tot i tenir un lloc en l’onze titular de Pochettino en les dues últimes jornades, no acaba de despertar. En el seu lloc podria entrar Vladi Weiss, que s’ha convertit en la nova il·lusió de l’afició blanc-i-blava.

Tot i les diferència en la taula classificatòria, els dos equipa arriben al matx d’aquest migdia havent marcat el mateix número de gols. Les estadístiques, però, somriuen als visitants. Fins i tot de forma anecdòtica, es podria destacar el darrer partit que els de Pochettino van jugar a les dotze del migdia, també després d’una aturada per seleccions i que va significar el retorn de les victòries a domicili dels blanc-i-blaus.