Real-Espanyol, partit per determinar objectius

Els de Pochettino visiten Anoeta amb l’objectiu de mantenir-se en la zona alta de la classificació i intentar entrar novament en places europees.

L’Espanyol visita aquest migdia (12.00 hores) el camp de la Real Sociedad en un partit que ha de deixar clar quin és l’objectiu dels blanc-i-blaus aquesta temporada. Els bascos són, a priori, un rival assequible, situar a la cua de la classificació amb vuit punts, la meitat dels de l’equip de Pochettino. Tot i així, els dubtes que han assenyalat darrerament l’entrenador dels locals, Philippe Montanier, poden ser una arma de doble fil i avui el tècnic francès podria oblidar el seu ha típic 4-3-3 i apostar per un 4-3-2-1 com a darrera esperança per a donar ales al seu equip. Tot i així, Montanier tindrà dubtes al lateral, on tant Cadamuro com Estrada podrien ser titulars i a la punta d’atac, posició en què Llorente podria recuperar la titularitat deu mesos després i passar, així, per davant d’Agirretxe.

Pochettino haurà de fer canvis en l’onze titular degut a totes les baixes que afecten l’equip: homes indiscutiblement titulars com Javi López, Javi Márquez o Juan Forlín i un revulsiu de qualitat com Walter Pandiani s’han hagut de quedar a Barcelona per recuperar-se de les seves molèsties. En el seu lloc, han entrat en la convocatòria els joves del filial Cristian Gómez, Victor Álvarez i Albert Canal. Ernesto Galán i Baena comptaran amb un lloc a l’onze inicial per cobrir les baixes dels seus companys, mentre que queda el dubte sobre què passarà amb un Dátolo que, tot i tenir un lloc en l’onze titular de Pochettino en les dues últimes jornades, no acaba de despertar. En el seu lloc podria entrar Vladi Weiss, que s’ha convertit en la nova il·lusió de l’afició blanc-i-blava.

Tot i les diferència en la taula classificatòria, els dos equipa arriben al matx d’aquest migdia havent marcat el mateix número de gols. Les estadístiques, però, somriuen als visitants. Fins i tot de forma anecdòtica, es podria destacar el darrer partit que els de Pochettino van jugar a les dotze del migdia, també després d’una aturada per seleccions i que va significar el retorn de les victòries a domicili dels blanc-i-blaus.

Article publicat a laJornada.cat el 20 de Novembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s