El Barça torna a la competició marcat per les circumstàncies

La visita del Saragossa al Camp Nou estarà marcada per les conseqüències dels compromisos de seleccions i pel matx de Champions de la setmana vinent.

El Barça rep al Saragossa en aquesta tretzena jornada de la Primera Divisió, després de l’aturada pels partits de seleccions. Un partit que, tot i que esperadament fàcil per als de Guardiola, ve marcat pel ja conegut com a virus FFA i pel partit que els catalans jugaran la propera setmana contra el Milan, on està en joc el liderat del grup H de la Champions LEague.

Estadístiques repartides en aquesta tornada a la feina. Al Barça mai se li han donat bé els compromisos posteriors a aturades per seleccions, però els números del rival fan recordar que “les estadístiques estan per trencar-les”. Els de Javier Aguirre, per la seva banda, arriben havent aconseguit només un punt dels dotze darrers en joc i encara no han pogut endur-se la victòria en cap dels seus desplaçaments. Els aragonesos, però, arriben amb la intenció d’aprofitar-se de les dificultats d’aquest Barça amb la presència d’un Leo Messi que ha arribat cansat de la seva estada amb la Selecció argentina. L’entrenador mexicà, a més, podrà comptar finalment amb el seu màxim golejador, Hélder Postiga, tot i que perd per lesió a Leo Franco i Paulo da Silva. Per a Guardiola, la baixa d’Adriano, lesionat amb la seva selecció, se suma a les ja conegudes d’Afellay i Pedro Rodríguez.

Un partit, en definitiva molt assequible per un Futbol Club Barcelona que ha de seguir trepitjant els talons al líder per tal d’aprofitar qualsevol punxada d’aquest.

Fitxa tècnica (alineacions probables):

  • Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Cesc, Thiago, Iniesta, Cuenca, Villa i Messi
  • Saragossa: Roberto, Juárez, Da Silva, Lanzaro, Paredes, Ponzlo, F. MEira, Zuculini, P. Barrera, Luis García i Hélder Postiga.
  • Àrbitre: Undiano Mallenco (comitè navarrès)
  • Horari: A les 20 hores
  • Estadi: Camp Nou

Article publicat a laJornada.cat el 19 de Novembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s