El Barça torna a la competició marcat per les circumstàncies

La visita del Saragossa al Camp Nou estarà marcada per les conseqüències dels compromisos de seleccions i pel matx de Champions de la setmana vinent.

El Barça rep al Saragossa en aquesta tretzena jornada de la Primera Divisió, després de l’aturada pels partits de seleccions. Un partit que, tot i que esperadament fàcil per als de Guardiola, ve marcat pel ja conegut com a virus FFA i pel partit que els catalans jugaran la propera setmana contra el Milan, on està en joc el liderat del grup H de la Champions LEague.

Estadístiques repartides en aquesta tornada a la feina. Al Barça mai se li han donat bé els compromisos posteriors a aturades per seleccions, però els números del rival fan recordar que “les estadístiques estan per trencar-les”. Els de Javier Aguirre, per la seva banda, arriben havent aconseguit només un punt dels dotze darrers en joc i encara no han pogut endur-se la victòria en cap dels seus desplaçaments. Els aragonesos, però, arriben amb la intenció d’aprofitar-se de les dificultats d’aquest Barça amb la presència d’un Leo Messi que ha arribat cansat de la seva estada amb la Selecció argentina. L’entrenador mexicà, a més, podrà comptar finalment amb el seu màxim golejador, Hélder Postiga, tot i que perd per lesió a Leo Franco i Paulo da Silva. Per a Guardiola, la baixa d’Adriano, lesionat amb la seva selecció, se suma a les ja conegudes d’Afellay i Pedro Rodríguez.

Un partit, en definitiva molt assequible per un Futbol Club Barcelona que ha de seguir trepitjant els talons al líder per tal d’aprofitar qualsevol punxada d’aquest.

Fitxa tècnica (alineacions probables):

  • Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Cesc, Thiago, Iniesta, Cuenca, Villa i Messi
  • Saragossa: Roberto, Juárez, Da Silva, Lanzaro, Paredes, Ponzlo, F. MEira, Zuculini, P. Barrera, Luis García i Hélder Postiga.
  • Àrbitre: Undiano Mallenco (comitè navarrès)
  • Horari: A les 20 hores
  • Estadi: Camp Nou