“Ens trobarem amb un rival ferit que vol guanyar els tres punts

Maurcio Pochettino ha repassat la feina feta durant una setmana sense Lliga i ha parlat del partit de diumenge contra la Real Sociedad

Com cada dimecres, l’entrenador de l’Espanyol ha comparegut davant els mitjans per repassar l’actualitat blanc-i-blava de la setmana. Una setmana especial, després que els partits de seleccions i les lesions deixessin Pochettino sense alguns dels seus homes. Tot i les especials circumstàncies d’aquests dies, el tècnic ha assegurat que “les sensacions són bones, hem treballat molt bé amb els jugadors amb els que hem pogut treballar”. Content per les incorporacions dels jugadors internacionals, l’argentí té clar quin és l’objectiu d’ara fins al diumenge: “Intentarem igualar les càrregues i la feina que hem fet durant aquesta setmana i mitja”.

La Real, un rival amb entitat

Mauricio Pochettino no s’ha amagat a l’hora de lloar el rival d’aquest diumenge en el que assegura que és “més que un partit trampa, un partit complicat per l’entitat del rival i perquè és el seu camp”. El tècnic ha assegurat que els números i la posició que els bascos ocupen a la classificació no es correspon amb el futbol que practiquen: “Sabem que el punt d’agressivitat que tindran contra nosaltres o el plus que tindran com a equip l’haurem de combatre i contrarestar. Ens trobarem amb un rival ferit que col guanyar tres punts, però nosaltres també”.

Massa jugadors tocats

Però no tot són bones notícies a l’Espanyol. Javi Márquez, Javi López i Walter Pandiani pateixen molèsties que, en el cas dels dos primers, podria posar en perill la seva presència a la convocatòria. Es tracta d’un fet que preocupa Pochettino, exceptuant el cas Pandiani, com ell mateix ha argumentat: “No ha fet pretemporada i té una edat que fa que se li hagi de prestar una atenció especial, però entra dins la planificació”.

Javi Márquez, cridat a ser el serial de l’hivern

El migcampista badaloní, al qual Mauricio Pochettino ha descrit com a “necessari”, està cada cop més lluny de la seva renovació. El jugador demana un augment de sou que el posicionaria al nivell dels que més cobren a l’equip, quantitat que el club no està disposat a pagar. El tècnic blanc-i-blau, però, justifica les informacions per la manca de notícies purament esportives, i està convençut que la solució arribarà en breu.

Article publicat a laJornada.cat el 16 de Novembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s